sitare66 Bir akıma mı kapıldık gittik bilmiyorum ama airfry aldım 2 3 kişilik olandan öyle duruyor, siz nasıl kullanıyorsunuz, neler yapıyorsunuz fikir olsun bana da
Zlm sitare66 balık köfte tavuk yapicaksam soslayip içine atıyorum. Patates kızartması yapıyorum. Aslında çok tarif var ama kız rahat bırakmadığı için kafamı veremem diye yapmıyorum
Zynpgmt Közleyip bi şeyler yapıyorum. Mikrodalga gibi işlerde kullanıyorum ısıtma amaçlı o bile yetiyor. Ay ben çok seviyorum fırınım yavaş geliyor ondan sonra 😆
cokbilmismom sitare66 influenserlarin abarttığı ürünlerden bir tanesi iste fırının yoksa evde kullanırsın ama fırın varkende onu kullanmak saçma zaten küçük olanları hiç bir şeye yetmiyor kayınvalidemde heveslenip aldı 1 senedir kenarda duruyor 😂 şimdi bak bir kişi bile paylaşıyor mu çünkü tüketim çılgınlığına neden oldular ve bitti yani. Biber yapmıştı o çok güzel olmuştu patates çok kötü oluyor hiç sevmedim bide kahvaltıda ekmek kızarmak için falan kullanılabilir üzerine peynir sucak falan koyup pizza yapıyordu ama dediğim gibi yetmiyor mesela normal fırın tepsisine 10dilim ekmeği koy pissin ama airfryde bunun için 3 sefer yapman lazım
K_melike sitare66 bende satsam mı diye düşünüyorum tavuğu çok güzel yapıyor Ocak batmasın çok yağ oluyor diye almıştım ama çoğu zaman ocakta yapıyorum 😂🤣 patateste güzel oluyor ama geç pişiriyor sürekli kullananlar için güzel aslında ama benim elim pek gitmiyor
Minel-inannesi sitare66 her sabah kizima kırmızı biber atiyorum icine, oglenleri yada yemeksiz aksamlarda firin sebze yapiyorum, patatesini hep orda yapiyorum, patlican biber sogan beraber atiyorum kozleme salatası yapiyorum. Benim elim ayagim yaa 🤷
Kutaysmommy sitare66 en düşük derecede buzlu ürünleri çözdüruyorum çok sağlıklı değilmiş et çözdürmek ama yapıyorum. patates kızartması hep onda. tabiki bol yağda gibi olmuyor ama, heryerin yağ olmasındansa 😁 alıştık biz patates kızartmasına. hızlıca ısıtmam gereken ürünler için kullanıyorum. sufle yapıyorum. 2 kişilik börek orda kızartırım. genel olarak 2 kişilik fırın ürünlerini orda yaparım. ona sığmayan şeyleri normal fırına.
muhammedinannesise sitare66 balık köfte kızartma köylere 😄ısıtma yani lahmacun pizza hazır olduğunda soğan halkası falan içinde ısıtıyorum köfte balık yapıyorum içinde hele bide tavuk.ızgara efsanee oluyor biber patlıcan yağlayıp közlüyorum gzl oluyor bazn oğlum kek istiyor porsiyonluk kap kek yapıyorum ya işte buzluktan kurabiye poğaça çıkarıp ısıtıyorum ben elim ayağım ya artık fırın kullanmıyorum hemen hemen