Merizel Kızlar 15 aylık oğlum gece hiç uyumadı ben bir şey olduğunu anlamıştım zaten ama gece hiç bir belirtisi yoktu, sabah hapşırmaya ve burun akıntısı olduğunu gördük evde uygulayabileceğimiz bitkisel yöntemler nelerdir
Hul07 Merizel uyuduğu odaya soğanı ikiye kesip köyün burun tıkanıklığına iyi geliyor rahatlatır inşallah.
tosbikannesiii Merizel benim de kızıö hasta soğanı ikiye bölüp karanfil taktım gece öksürüğünü kesti burnunu sık sık serum suyuyla açıyorum odasını havalandırın zor geçiyo ama ben götürdüm antibiyotik başladı
mutluanne1234 Benim oğlum hasta olmuştu 3 4 aylık vardı kayınvalidem zeytinyağı ısıttık içine az bişe Karabiber koyduk bütün vücudunu yağladık el bilekleri elleri bacaklar ayaklar ve bilekleri ön vücudu sırtı hertarafı 2 3 gün yağladık ilaçlarınıda verdik çabuk atlatmıştı şükür
Derya0655 Merizel banyoda buhar çok iyi geliyor. Onun dışında her tıkandığında burnunu serum fizyolojik ile açın. Soğuk buhar verebilirsiniz. Ama en önemlisi burun açma. Baby vac varsa elinizde onunla serumdan sonra çekebilirsiniz. Ama serum ile açılıyorsa burnu ona çok gerek yok. Beslenme olarakta çorbalar tavuk sulu et sulu sarımsaklı iyi gelecektir. Gece uyurken soğanı ikiye kesip baş ucuna koyabilirsiniz. Geçmiş olsun