dogadegirmenci Arkadaşlar bebeğim 7,5 aylık gündüz uykuları çok aşırı kısa gün içinde iki uyku hatta bazen tek uyku yapıyor,gece uykusuna geçiyor ama bu seferde sürekli uyanıyor meme de uyuyor her uyandığında meme arıyor ne yapmalıyım ya
ceylanakyuz dogadegirmenci illaki bir kaç gün direnecktir pes etmeden devam etmelisiniz hatta gerekirse akşama bir rutin oluşturun mesela uyku öncesi banyo gibi zamanla banyo sonrası uyku zamanı geldiği bilinci yerleşicektir
Mammamiaa dogadegirmenci 7.5 ayligiz aynilarini yasiyorum. Sadece gunduz uykularimiz 2 ye dustu. Hergun mutlaka gunduz 2 defa uyur. Ama aksamlari memesiz uyutsam bile sonraki uyanisinda mutlaka meme. Gazi mi var meme. Hafif irkikdi mi meme. Yani zirt pirt uyanip memeyle geciyor uykusuna. Egitime baslamistim uyku icin bu sefer dis geliyor diye ara verdim cok zorlamak istemiyorum . Keske kolay bir çaresi olsa da uygulasak :(
ceylanakyuz Merhaba benim bebeğimde 7aylık size uyguladığım rutinden bahsedeyim ilk önce sabah 8buçuk uyanış 10:30 arası ilk uyku 11:30civarı uyanış 13:00 ikinci uyku 15,15:30 uyanış 18:00 son uykumuz bu aralığı kısa tutuyorum şekerleme olarak 45dk falan Sonrası 21:00 gece uykusuna geçiş tabiki gece 12ye kadar uyanmaları oluyor ama gözü kapalı açlık ağlaması hemen doyurup geri uyuyor bazı günler bu saatlerimiz esniyor illaki ama genel olarak böyle