KaranimEgem Sütünüz de azalma vs oldu mu merak ediyorum benim sütüm biraz azaldı ondan mı acaba bilmiyorum bir kaç kez tükettim çocuğu uyuttuktan sonra
tmrs34 KaranimEgem Eğer alkol tüketirseniz sütünüz alkolden tamamen temizleninceye kadar emzirmemelisiniz. Genel olarak bir kadının günde 1 standart alkollü içkiden arınması ortalama 3-4 saat sürmektedir ( 1 standart yazılıyor nette siz yine doktorunuza danışın en iyisi daha iyi bilir kullanirsanda nasıl kullanman gerektiğini söyler
feyzas KaranimEgem kullandığınız alkole göre değişir. Ben bi tane bira içersem 2 saat emzirmiyorum. Ama ağır şeyler olursa bu saat aralığı değişir. Benim oğlum emmeden de uykuya geçebildiği için çok sıkıntı olmuyor. Sütümde hiç bişey değişmedi
ruzgarasafinannesi KaranimEgem benim canım çok istiyor ya ama 25 gün önce doğum yaptım çocuğumu sürekli emzirmek zorunda olduğum için içmiyorum biraz büyüsün öyle içerim ama ben öyle çok tüketen biri değilim bir bardak ve ya iki bardak o kadar
KaranimEgem ruzgarasafinannesi üç beş saat emzirmiyorum içince umarım sorun olmaz bende dayanamadım canım çekti iki üç kere içtim
ruzgarasafinannesi KaranimEgem zannetmiyorum ya o kadar saat beklediniz ama yine de emzirme döneminde insan sigara ve ya alkol tüketimi yapınca kötü hissediyor ben şu an sadece sigara kullanıyorm
NmalkoC KaranimEgem tükettikten bikaç saat sonra sağıp ondan sonra emzirseniz daha iyi olur bende emzirme boyunca bikaç kez tüketmiştim sütümde azalma olmadı ama içtikten 3 saat sonra sağmıştım 2 sinide tamamen daha sonra 1 saat sonra uyandı o şekilde emzirmiştim
tekbasimabakiyorum KaranimEgem alkolden kastımız nedir? Derecesi nedir? Alkol süt azaltmaz, aksine artırır çünkü içinde malt var. Ama rakı, rom gibi yüksek alkollü bir şeyden bahsediyorsak iş değişir, zaten onları tüketmemeniz gerekir.
muno112 Hangi alkolü tükenince kac saat emzirmiyorsunuz acaba? Bende doğumdan beri çok istiyorum ama cesaret edemedim memeye çok düşkün şimdi 1 yaşında bari şarap icem kocamla artık yeter 😂😂
KaranimEgem muno112 merhaba rakı da içtim bira da içtim volimde içtim ama sonraları sancılandı gaz yapmış olabilir diye düşündüm
KaranimEgem muno112 😂😂 en az üç saat bekledim mama verebilirsiniz o süreçte ama sağıp çöpe atmadım belki de o sütte alkol kaldı bilmiyorum ama kalmaz diyor doktorlar
likeli KaranimEgem aksine filtresiz bira içtikten sonra aşırı arttı. Bir de şarap içiyorum onda bir farklılık olmadı. Alkol vücuttaki su miltarını azalttığı için sütünüz azalmış olabilir. Alkol aldığınız zaman daha çok su tüketirseniz bu problemi yaşamazsınız büyük ihtimalle.