Zmc27 5 yaşındaki oglumun balgamı geçmiyo. Balgam da öksürük yapıyo önerebileceğiniz dogal bi şey var mı
merrv26 Zmc27 geçmiyo bizimde 2 ay olcak nerdeyse doktprun yzdıpı şurubuda kullandık bitkiselde aldık kattiyen geçmiyo oğlandada var bendede var değişik bi hastalık salgın
annekko Zmc27 bisolnatur aldım geçti kızımın. Balgamlı öksürük için diye bir ibare var üzerinde. Limon da hızlı çözer
bsmnl Zmc27 evet udi hindi yağı tavsiye ederim kesinlikle günde 3 kere 3 er damla ağza birer damla burna damlatabilirsiniz bire bir.
bsmnl Zmc27 benim 4.5 yaşındaki oğlum yiyecekler konusunda uyuzdur ama onu çok seviyor 6 aylık kızımda öyle İlaç olduğunu bilir oğlum severek içer elhamdülillah. Öyle çok tatlı bir tadı yok ama bildiğiniz yağ tadı özü farklı ondan dolayı biraz değişiklik var yağ tadı olarakta.
bsmnl Zmc27 bu arada bebek için kullanınca bir damla veriyorum ağza da. Eksik bilgi vermiş olmayayım. Soğuk algınlığı burun tıkanıklığı diş çıkarma için çok iyi
BuzluKahve Zmc27 Balgam geniz akıntısından oluyor genelde. Ben haftada iki kez küveti ılıktan sıcağa yakın suyla dolduruyorum, 1 saatten fazla oynuyor suyla burnu boşalıyor resmen. Bize en iyi gelen bu.
biranneminik Zmc27 adaçayı içerse içir canım yada ıhlamur kaynatıp içine biraz bal at onunda faydası olur
buseckc Kuru inciri kaynatıp yedirdim ve suyunu içirdim hem balgama öksürüğe iyi geliyor hemde kabızlık gibi promlem varsa ondada işe yarıyor
asyakusummm Süt, yoğurt, tavuk tüketimini bir hafta -on gün kadar durdurun. Udi hindi yağı hem burundan damla olarak kullanılır hem içilir bir tatlı kaşığı yeter. Ada çayı buharı da çok iyi geliyor.