nrslkrky Anneler acil yardım , bebeğim 2 aylık kakasını yapamıyor mamayla besleniyor, gazını çıkartıyor ağızdan aşağıdan ondan yana problem yok ama kakasını yapamıyor. Zeytinyağı , biogila gaz damlası kullandım hiç bir işe yaramıyor masajda yapıyorumm
Derya0655 nrslkrky mama değişikliği yapabilirsiniz. Bide bizim doktorumuz 6 güne kadar yapmaması normal demişti.
nrslkrky Derya0655 inanınki çocuğu kobay yaptım resmen denemediğim mama kalmadı aptamil , hip combiotik , golden goat şuan sma comfort kullanıyorum gazını kendi rahat bir şekilde çıkartıyor çocuğada üzülüyorum daha hangi mamayı kullanim inanın şaşırdım
Derya0655 nrslkrky çok haklısınız oğlumda aynı durumu yaşadık. Evolvia ile düzene girdi. İnşllah sizde doğru mamayı bulabilirsiniz 🙏
Fidelcee Mama ağır geliyor demek ki . Anne sütü hiç mi yok ? Bol bol emzirirseniz sutunuz çoğalır bebise de yarar
nrslkrky Fidelcee keşke olsa da bende mamayla uğraşmasaydım dimi hem maddi hem manevi eziyet mama ama olmayınca süt ne yapabilirim,
Fidelcee nrslkrky süt artırmak için bir sürü yöntem var . Bununla ilgili danışmanlık alabilirsiniz . Çocuğu 3 aylıkken sütünü getiren gördüm. Benim 14 gün hiç sütüm yoktu . Ne zaman benim sütüm yok demeyi kestim o zaman sütüm gelmeye başladı. Siz bunun için yaratıldınız insanların dediğine ön yargılı olmak yerine bi düşünün derim .
edaozer18 Biogaia ve nurse harabeye iki damlayı düzenli olarak birlikte kullan. Poposuna peçeteyle hafifçe içine girecek şekilde hakiki zeytinyağı sür faydasını görürsün ve mamasına da bir iki damla hakiki zeytinyağı damlat her mama verdiğinde yağdan zarar gelmez bende o şekilde ilerlemiştim. İnşallah faydası olur❤️
nrslkrky Fidelcee her yöntemi denedim bu ilk değil 3 ncü çocuğum ve her çocuğumu sadece 1 ay kadar emzirebiliyorum çünkü genetik denilen bişey gerçekten var annemde kordon bağından 3 kardeşim ölmüş , kendim ilk doğumumda kordon bağı problemi yaşadım acaba artık bu kafalardan çıksanız mı diyorum emzirme danışmalarıylada görüştüm akıl vermek yerine destek olsanız keşke