Mom091 Merhaba hanımlar. Bebeğime bir yaş çekimi yaptırmak istiyorum. Memnun kaldığınız fotoğrafçı önerir misiniz?
-erCansu- Mom091 ben bi akrabama cektirdim ama oyle cesitcesit konseptleri yok bohem tarzi takiliyor guzel cekim yapiyo e kendisiyle cok iyi anlasirsinz.. ama dedigim gbi farkli konseptleri yok
Defneduru Mom091 1 saat önce yaptırdım sancaktepe de gizembabyphoto İnstagram adresi aşırı memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim çok tatlı sıcakkanlı bi bayan ben artık her yaşına giderim 😊
Mom091 -erCansu- ay çok teşekkür ederim sonunda biri yazdı🤗 instagram sayfası var mı? Bende o tarzlarda istiyorum zaten
-erCansu- Mom091 Deryasenocakphotographyy bebek fotograflari yazan canim bak bakalim 😂😂 belkide begenirsin yaz sor :)
Saresi Defneduru merhabalar baya uzun zaman geçmiş üstünden ama fotoğrafların kalitesinden memnun kaldınız mı
mraslan Nagehantoramana götürmeyi düşünüyorum kesinlikle fazlasıyla işini emeğiyle yapan biri götüren arkdaşlarım var baya memnun kaldılar. Bir de littleposers dan da memnun olan tanıdıklarım var ☺️
Defneduru Lehrerinn 3 konsept + aile çekimi birde ben pasta istedim onlar yaptırdı 480 ama pastasız 400 bide ben albüm istemedim albüme çok para istedi yalan yok ben resimleri aldım kendim çıkartıp albüm yaptırıcam
Adviye_0z Merhaba sevgili anne adayları, Yenidoğan çekimi ile bebek yaş çekimleri yapıyorum.📷 Instagram Hesabım https://instagram.com/vanilla.photography?igshid=3vnaccgfa4k3 Yerim istanbul Anadolu yakasında. Çok tatlı ve kaliteli çekimler yapıyorum, kız ve erkek bebişlere harika konseptlerle hizmet veriyorum.⭐Kendim de taze bir anneyim🌸 DM den ulaşarak çekimler hakkında detaylı bilgi isteyebilirsiniz.📩 Profilimi inceler ve takibe alırsanız güncel kampanyalarım ve yenilikler hakkında bilgi alabilirsiniz.