Kskyy Aya girdik gireli gece uykumuz mafoldu normalde 8 buçuk gibi uyur 12/1 gibi mama içer sabaha kadar uyurdu ama şimdi yarım saat 45 dakikada bir kalkıyor sabah en geç 8 gibi kalkıyor 11.30/12.00 gibi öğlen uykusuna geçiyor en fazla 2 buçuk saat uyuyor aksma üzeri ⅘ arası uyursa 1 saat uyuyor yoksa uyumuyor 8 buçuk gibi akşam uykusuna geçirmeye çalışıyorum ama saatler sürüyor 10 gibi anca uyuyor ama sürekli kalkıyor problem ne acaba yardımcı olun kafayı yicem artık 💆🏼♀️💆🏼♀️
ASnowflake Kskyy 9 aylık bebek 4 saate kadar uyanık kalabiliyor uyku süresini iyi takip edin 5 de son uykusunu yapıp 6 da uyanıyorsa 10da uyuması çok normal
arzu2901 Kskyy benim kızımda aynı şekilde öyle büyük bi ihtimal diş yüzünden bayada kabarmis ama hala patlamadı. Artık patlasın diye dua ediyorum çünkü çok yoruldum uykusuzlktan
dilekmete Bizim de aynı şekilde dis yuksek ihtimal. Biz akşam yatmadan tetagil yapiyoruz diş etlerine o yatıştırıp rahatlatıyor
Kskyy dilekmete 9 aylık bebeğin kaç tane diş çıkarmış olması gerekiyor ki 8. Ayında 6 tanesini birden çıkardı zaten üst 4 alt 2
Okaymam İkinci uykusuna çok geç geçtiği için bence uyumuyor 🥲 benim bebe de 9aylık hiç bilmem gündüz uykusunu 2 saat yapsın şanslısınız 🥹 2.uykuyu 4ten önce yapmamışsa uyutmuyorum bi de böyle deneyebilirsiniz 🙏🏻
Kskyy Okaymam bazen uyumadığı zamanlarda oluyor akşam üzeri 7 buçuk gibi ağlamaya başlıyor uyumak için ona rağmen uyumuyor
Kskyy ASnowflake tamam benim için 10 da uyuması problem değil ama gece uykusundan sürekli uyanıyor bu sorum benim için 8 bucuktada uyusa aynı 10dada
nurakkaya7 Biz 7. Ayı bitirdik bizimde aynı şekilde uykuya direniyor ve gece çok uyanıyor normalde sadece rüya öğünü yapar uyanmazdı sebebini çözemiyorum uyumadan önce tetagil de veriyorum aslında
ASnowflake Kskyy oğlum 10 aylık olacak oda aynı şekilde sürekli emmek için kalkıyor karnı ağrıyor kalkıyor gazı çıkaramıyor kalkıyor buna yapabilecegınız pek bişey yok ne yazık ki atak haftalarında daha sık kalkabiliyorlar
durusemahmet biz de 9 aylığız bi on gündür öyleyiz gece sürekli kalkıyorum uyku rutini aynı sizin gibi dişleri çıkıyor ona yoruyoruz ama bilemedik ya
gzkk evet 9 ayligiz biz de ayniyiz ciglik kiyamet gece saat basi uyaniyor surekli meme istiyor karni tok biliyorum eminim ama baska turlu asla susmuyor memeden ayirinxa cigliklar basliyor asla boyle degildi onceden noldu anlayamiyorum😢😢