Sara_kucuk Merhabalar, rahim filmi çektirdikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Şimdiden bilgiler için teşekkür ederim.
CeydaST Sara_kucuk rahim filmi ile gebe kalmanın alakası yok ki kuzum ben süreyi hatırlamıyorum ama muhtemelen 5 6 ay falandı. Ama dediğim gibi tüpler açık mı rahim ne durumda falan onu görmek için çekilir o film hamile kalmak için değil. He bir tık gebelik riskini artırdığı söyleniyor ama 🤷🏻
CeydaST Pengu şansı bir tık artırdığı söyleniyor ama gebe kalmak içinden ziyade tüpler açık mı diye bakmak ya da bazen nadiren de olsa açılma ihtimali oluyor onun için yapılıyor. İlk 3 ay biraz yüksek deniyor ama şahsen bende olmadı
Sara_kucuk CeydaST benim tek tüpüm yok ilk çocukta doğum esnasında sağ tüpüm alındı sol tüpüm var onunda durumunu bilmediğim için ve rahim filmi konusunda da tereddütlerim olduğu için bu yüzden nasıl yol alacağımı bilemiyorum. Sağlıklı ilişkiye gireli 2 ay oldu. Bu arada kızım 4 yaşında
faryaa Sara_kucuk arkadaşım çektirdi 2 ay içinde kaldı şimdi tekrar çocuk istiyor olmuyor tekrar doktora gidecek
bebeklihayatt137_ Sara_kucuk hic tereddütün olmasın 1 dk bile sürmedi rahim filmim cok kolay gecti eger dusunuyorsan cocuk kesinlikle cektir benimde dis gebelikten sag tupum alindi solla hamile kaldm
CeydaST Sara_kucuk baktır korkma. Benim bir arkadaşım 2. Çocuk için uğraşırken dış gebelik yaşadı tek tüpü kestiler diğer tüple gebe kaldı 2 tane oğlu var şimdi 🙈 Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bir de neden doğum esnasında sağ tüpünü aldılar ki?
Birbahargunu Sara_kucuk tıkanıklık falan varsa rahim filmi bir ihtimal açar o gebelik getirir ama açık tüpe zaten bir etkisi yok sorunuza gelecek olursam ben kalamadim filmde rahim bozukluğu çıktı ameliyat oldum tanı teşhiste çok iyi rahim filmi
bebeklihayatt137_ 6ay sonra fakat tek tüple birde ilk 5 ay dikkat etmedik ama hamile kaldgim ay düzenli olmustu
Dfncgdm2022 Sara_kucuk eger tuplerde tıkanıklık varsa faydası var cnm onun dısında hamılr kalmanın rahım fılmıyle cokta alakaaı yok mesela cektırıp hamılr kalamayanda var hamılr kalanda
2262024 Sara_kucuk ben rahim filmi çektirdikten 3 ay sonra hamile kalmıştım. Rahim filminde rahmim T şeklinde çıkmıştı. Düşük riski olur demişlerdi ama gebelik çok şükür çok iyi geçti. 40+4 de normal doğum yaptım. Hatta bebek gelmek bilmedi. Doğumu suni sancı ile başlatmak zorunda kaldık.
Sara_kucuk CeydaST miyom ve kistlerim sağ tüpümü sarmıştı. Doğum esnasında kan kaybı oluşunca tüpü tam olarak temizleyemediler almak zorunda kaldılar.