Tugba5834 1 yaşında oğlum yazz diye hap varmış devletteki doktor kullan dedi özeldeki doktora sordum nasıl kullanıcam diye emziriyosan kullanma bırakınca kullan dedi napıcam ya adetim gecikti ama ağrımda var kaç gündür . Spiral taktıramıyorum uygun değil bana
kurabiyevarsimitvar Tugba5834 benim doktorum cerazette yazdı emzirmiyorum ama emzirenlerde kullanıyormuş
prensannesi07_ Tugba5834 llah bu hapın cezasını versin kullansıgıma bin pişmanım . Kutumun yarısında bıraktım dogumdan 6 ay sonra ilk reglimi oldum 2. Reglimde doktor önerisiyle bu hapa başladım 1 ay kullandım sorun yasamadım şişlik sinirlikik isteksizlik yaptı tabiki sonra regl günümde regl olmadım 25 gün lekelenmem kanamam oldu enzirdigim için ne gücüm kaldı ne psikolojim her wc de bıktım diyerek cıkıyordum doktora gittim birden kesme 13 tane kalmıs bitir bırak dedi ama dayanamadım ve 3 gün önce kestim kestigim gibi kanamam da arttı iyice şiştim kasıklarım ağrıdan çatlayacak gibi oluyor psikolojim alt üst hergün ağlıyorum inşallah en kısa sürede biter gider ben kanamaktan bittim