mirac_p01 Merhaba hanimlar ikinci çocuğu düşünüyoruz hemen olmadi ilk oglum evlendikten hemen sonra hamile. Kaldim varmı bunu yasayan neyden kaynaklanabiliyor
bisenakillisinzaten mirac_p01 Evet ilk bebeğim hemen olmasına rağmen ikinci bebeğim korunmasız ilişkiden 6 ay sonra oldu. Ben strese ve sık ilişki olmamasına bağlıyorum. Yani ne kadar sık ilişki ve ne kadar az stres olursa tutma olasılığı o kadar yüksek bence.
Fatmauslu mirac_p01 evlendik ilk oğlum 3 sene snra oldu . İkinci oğlum da 5 sene snra oldu. İlk istemedik snra istedik bir sene snra oldu
Mirimo mirac_p01 merhaba 5 yaşında oğlum War 5 buçuk yıldır evliyiz 5 aydır gebelik istiyoruz olmuyor bugün olmam gerekiyordu olmadı Adet .çok değişik hissediyorum ve sırt ağrısı da biraz farklı sanki adet sancısı değil gibi çok istiyorum inşallah olur
mirac_p01 bisenakillisinzaten hayırlı olsun inşallah bizimki de korunmasiz 4 ay olacak henüz tutmadı stres bebek icin değilde normal günümde cok var ilişkide 2 gunde bir oluyor
Umena bisenakillisinzaten aslında sık ilişki tutma oranını düşürüyor sperm kalitesi düşüyor yani Nasip işi bazen tek bi korunmasız ilişkiyle de oluyor
bisenakillisinzaten mirac_p01 yumurtlama günlerinizde daha sık ilişkiye girin. Bebek olsun düşüncesini kafanızdan tamamen atın ilişki bebek için değil de kendiniz için olsun . Yani ben ne zaman kafamdan bebek düşüncesini attım o zaman hamile kaldım.
mirac_p01 Mirimo benimde oğlum 2 buçuk yaşında ikincisi olsun istiyorum benimde bugun yada yarın adet olmam lazim karnım çok siddetli ağrıyor adet olacağım bence inşallh sizde gebelik vardir
Fatmauslu mirac_p01 amin amin cnm ..ama bence iyi oldu neden diceksin.. küçük oğlumu uyuturken büyük oğlum 5 buçuk yaşında alıyorum onuda yanima beraber uyuruz. Yeri gelir büyük oğlum bakar kardeşine oyalar bende işimi yaparim
bebisim54 mirac_p01 kafanızı da rahat birakin biraz streste cok etkiliyor. Benim iki hamileleigimde tek te oldu çok şükür . 2. Geç oluyor diye dusunmeyin rahat olun
Smr29 mirac_p01 benimde tam tersi ilk çocuğum evlenince hemen olmadı ikinciside dikkat ettiğimiz halde hemn oldu