zcokgecim Merhabalar kızıma bu sabah verem aşısı yaptılar ancak şimdi ne duruyo ne mama emiyo sürekli bi yeri ağrıyormuşcasına bağırıyo ağlıyo halsiz halde sizinde böyle oldumu
OzlemAlisa zcokgecim agri yapmis olabilir canim cay kaşığı ile calpol ver istersen. Bize de olmuştu calpol rahatlattı
Sdemirel zcokgecim evet bizim üç gün öyle sürdü ne uyudu ne durdu hep huzursuzdu ama ateşlenmedi cok şükür
Huseyinseymaislim zcokgecim dikkat er canim atesi cikmasin surup var agri kesici ve ates dusurucu igneyi yedikten sonra veriliyor sen verdinmi
zcokgecim OzlemAlisa şimdi verdim bende canım ama sadece ateş dediler şimdi böyle olunca bi panik oldum mamaya asla hayır demez çünkü
Cannn zcokgecim ver canim rahatlar bizimkide ole olmustu 2-3 gun surdu bizde huzursuzlugu malesef. Verem asisini yaparken ilkini tutturamadi 2.sini yapti asiri huzursuzluk yapmisti o yuzden.
Bravewomen Benim yavrumda bu sabah oldu. Sadece emmeye uyaniyor hep uyuyor arada aglayarak uyaniyor emziriyorum emerken uyuyor 🙄
zcokgecim Bravewomen evet benimkide öyle baygın balık gibi mama yerken uyuya kalıyo hep uyku hali var üstünde
Cannn Sedahatun__ igneyi yaptigi zaman ilacin deri altinda kalmasi gerekirken disari cikti.Olmadigini soyleyip tekrardan yaptigi yerin altindan tekrar yaptilar
Bravewomen zcokgecim aynen gece uykusuna zor dalardi simdi kendi kendine uyudu zor uyandirip emzirdim. Ayrica atesi 37.5 e cikti yarim fitil attm rahat yatsin diye