mucizem10 Kızlar 19 aylik kızım surekli hasta olduğu için doktorumuz bu damlayı önerdi ama kızım günde 3 kere içmeye çok zorlanıyor ağzını hiç açmıyor suyuna falan damlatsam yine aynı etkiyi verir Mi acaba
Melek2845 mucizem10 günde 1 kere 10 damla değil miydi ben öyle kullanıyorum hep bide su veya meyvesuyuna damlatılabilir demişti eczacı. İşe yarıyo orası kesin ama sürekli kullanıma uygun değil ben her sene okula başladıgında bir şişe bitiyorum daha devam etmiyorum
Parsmommm Bunu doktorumuz hastalandığı zaman bağışıklığı gelişmesi için vermişti. Günde bir defa verdim o da ateşli olduğu 3 gün boyunca sonra vermedim mesela. Hastalık döneminde ver dediği için. Suyla karıştırarak verdim tabi su bitirebileceği kadardı.
mucizem10 Parsmommm hmmm bize de 3 hafta kullanın dedi günde 3 defa ama çok zor iciyor kaşığı damlatip veriyordum ben yanlış mı yapıyorum acaba . Kullanımını sormadım hiç unuttum
milletsanakanalizemiolacak mucizem10 akrabam kullanıyor çocuklar hasta olacağı zaman sularına damlatıyor suyla karıştırılarak içiliyor diye biliyorum ama ben hiç kullanmadım akrabamın yaptığını söylüyorum sadece
bbosphorussss mucizem10 bize de doktor önermişti hatta yanında da zespira diye bir ilaç önermişti oğlum gecelerce kabus gördü ciddi bir ruh hali değişimi oldu çok kötü şeyler oldu öyle diyeyim bir çocuk için hayatın en zor süreciydi. Ve başka bir doktor sayesinde öğrendik bunların ona zarar verdiğini