lohusaserbeti Arkadaşlar kime sorsam bilemedim buraya yazıyorum. Ben bir adak adadım. Eğer kabul olursa bir kurban parası ayırdım gerçekten ihtiyacı olan birine veya biirlerine vermek istiyorum Türkiye sınırları içinde. Nasıl ulaşabilirim?
coraplarheptek lohusaserbeti surekli yardimda bulundugum bir kadin var 4 cocugu var ve eşi tir kazasi yasamis Vefat etmis cocuklarina kiyafet bez ve ayda bir market alışverişi yapmaya çalışıyorum kisi olarak düşünmüyorsanizda kurumlara direk verebilirsiniz bagis olarak
mnkanne1 lohusaserbeti adak olarak ne adasıysanız onu kesip dağıtmanız gerekiyor diye biliyorum bizim de o tarz bir adağımız vardı biz eşimin arkadaşı bir kurumda çalışıyordu Afrikalı çocuklara falan dağıtıyorlardı biz o şekilde kestirip dağıttırdık (Allah kabul eder inşallah) illa Türkiye sınırları içinde diyorsanız da kendiniz kesip bulup dağıtırsınız
Birerkekannesi_ lohusaserbeti hiçbir çözüm bulamazsanız muhtarla görüşebilirsiniz. Ya da kaçuv ya da lösev hala güvendiğim kurumlar arasındadır oralara da bakabilirsiniz.
lohusaserbeti Aklimideliricem smalı çok bebek var işte. Annemlerin site görevlisi de dmd ilacı için para topluyor o da aklımdan geçti ama bilemedim ne yapsam
lohusaserbeti coraplarheptek kurumlara güvenim azaldı malesef gözümle görmek istiyorum ihtiyaç sahihine ulaştığını
Esoz1110 lohusaserbeti Olmaz dedi onların ihtiyacı olduğu için değil hasta cocukları olduğundan yardım topluyorlar dedi
coraplarheptek lohusaserbeti haklısınız ortalık berbat halde ama ulasmak isterseniz kisi ile gorustururum bulamazsaniz ya da istanbuldaysaniz direk gidebilirsiniz yanina veya arkadaslarin dedikleri gibi muhtara basvuran yardim isteyenler cok oluyor orayada sorabilirsiniz
lohusaserbeti mnkanne1 ben benim bebeğim sevinsin ben de başka bebekleri sevindiricem diye adak adadığımı düşünmüştüm aslında yani çocuk esirgemedeki çocukları giydiririm falan diye düşündüm ama illa kurban mı kesilmesi lazım diyorsunuz
ebru3457 mnkanne1 bizde böyle yapmıştık eşimde evlenmeden önce bi adak adamış biz hocalara vs danışmıştık yurt dışına yollayabilirmiyiz diye olur demişti bizde yurt dışına ihtiyaç sahiplerine yolladık Allah kabul etsin sizinkini de
Esoz1110 Aklimideliricem Onların durumu kötü olduğu için değil cocukları hasta diye yardım topluyorlar dedi bana sorduğum kişi
sezer2022 lohusaserbeti ben tüm adak fitre kurban vs yardımlarımı ‘yeryüzü doktorları’ derneğine yapıyorum, instagramdan bak istersen
lohusaserbeti coraplarheptek teşekkür ederim sanırım kurban kesmem gerekiyormuş para yardımı olmuyor dedi burdaki arkadaşlar