Baklavanida Kızlar elektrikli ızgaram var Duman falan çıkmıyor ama koku var tabiki balkonda yapıyorum sorun olur mu
farelikoyunkavalcisi Baklavanida sorun olacağını sanmıyorum sonuçta fırında da yapsanız onloku yayılır afiyet olsun
milletsanakanalizemiolacak Baklavanida siteyse eğer bazı siteler izin vermiyor ama normal apartmanda yapabilirsiniz eğer katı kurallarınız yoksa apartmanda
Meri-Mel Baklavanida Ayyy böyle yazınca apartmanda böyle bişey yaptığı için komşusu yüzünden darp gören bir hamile kadın çocuğunu kaybetmişti aklıma hep o olay geliyor 🥴😵💫😞Çok normal duman olmadığı sürece bence
Baklavanida milletsanakanalizemiolacak tokideyimm de çok duman çıkmadı koku oldu sadece onda da hergün zaten birinden bi koku çıkıyor 🥹
SweetMom__ Bizim evin karşı apartmanında mangal yakıyorlar şaka değil gerçek jdjdhdb tabi şuan değil ama yaptıkları zaman polisi arıyoruz. Dumandan pençeleri kapatıyorum bdbdbd
Baklavanida SweetMom__ kız Allah seni 😅 duman çıkmadı benden Allah’tan sadece koku oluştu ya bende mangal falan canımız istiyor eşimde bende becerikli insanlar değiliz gidip piknik yapmıyoruz evde yapalım dedik 😅
Ballilokmam11 Baklavanida duman felan cikmiyorsa yapılabilir birçok kişi balkona fırın yada tup koyup orda da yapıyor zaten
milletsanakanalizemiolacak Baklavanida o sorun olmaz ya bizde de vaer elektrikli ızgara sinbonun bazen mutfakta bazen balkonda bazen bahçede yapıyoruz ama apartmanda oturmuyorum 🤣