uykusuzanne__ Neler yaptınız akşama Ben ıspanak yemeği Et kavurma Salata İçecek Tatlı olarakta bal kabağı 🎃 Tatlısı
nihalerkan uykusuzanne__ bizde de pilav, snitzel, puding var kolaya kaçtım bugün bir yandan temizlik yapıyorum 🙃
LadyGaddar uykusuzanne__ Fırına soslu tavuk kanat ve patates attım miss Tatlıyı yapmışsın ben halen keki yapamadim🙈
lidokain BENOYLEUYGUNGORDUMM ayy canım helva istedi ya kaç gündür istiyor zaten 🥲 ama bir türlü elim yapmaya varmıyor
Rez uykusuzanne__ kızlar bırakıp kaçacak az kaldı :))) asla bitmiyor valla her gün de yapılıyor ama yok sanki yıllardır yapılmamış gibi
uykusuzanne__ Rez valla aynen katılıyorum sana bir evden bu kadar toz çıkarmı ya her gün süpür toz aldım halde
BENOYLEUYGUNGORDUMM uykusuzanne__ yok artık daha neler🤣 kendi evimden diğer kendi evime geçtim yemek yapamadım:)
CocukluKadinManifestosu uykusuzanne__ Dünden kalan türlü, yanına makarna. Yeter Allah bereket versin. 😬 Bir de uzun zamandır tatlı yapmadığım için tiramisu yaptım. 🙃
uykusuzanne__ BENOYLEUYGUNGORDUMM evine geçtin mi sonunda gözün aydın olsun güle güle otur inşallah 😊🥰