Ozgee59 gamgam ben kullandım 1 hafta boyunca aralıklı kullandım çünkü baş dönmesi mide bulantısı yaptı bana biraz. Bi 8-9 gün sonra göğüslerim rahatladı
Momalpa gamgam brn kullandım üç günde kesti sütümü bi travma olduğu için adını yıllar geçsede unutmuyorum
Karl dayes kesmeye karar verdiğiniz hemen mi içtiniz yoksa bir iki gün çocuğu alıştırdıktsn sonra mı ☺️
komik Beynimde iyi huylu adenom icin kullandim hamile kaldim suan emziryom ara verdim ama kullanmaya devam edixem hormonlarla alakalli hamile kalmayi engelliyo
Ozgee59 gamgam sütüm geri gelir korkusuyla sıkıp bakamıyorum açıkçası 😁 ama bence bitti şişkinlik falan kalmadı
Meri-Mel gamgam 3 gün goguslerimde ağrı oldu mastit olduğum için ben onun dışında sütü kesti sanırım yani sıkınca şuan ucunda süt oluyor bilmiyorum kesti mi emmedigi için 15-20 gün oldu mu bırakalı
gamgam Momalpa Allah’ım yardimcin olsun çok üzüldüm alllahim sabır versin çok özür dilerim yaranı destim
Momalpa gamgam yok estafirullah sağolun Allah razı olsun rabbim çocuğunuza sağlıklı uzun ömür versin inşallah