gmzshn Kızlar ben Mersin’de yaşıyorum Niğde bize çok yakın o yüzden tercihimiz Niğde 🌸 Güzel bi kaplıca oteline gitmek istiyoruz öneriniz var mıdır ?
Feyzosumunannesi gmzshn Bizde Mersinde yaşıyoruz. Nevsehirde Kozaklı kaplıcalarina gideriz her sene çok çok güzel. Ama bu sene kısmet olmadı 🫠
Umutunannesi_ Bencede Niğde ile Nevşehir arası bişey yok yakın Nevşehir’de ki kaplıcaya gitmek daha iyi olur tabi siz bilirsiniz nigdede kaplıca yok diye biliyorum
gmzshn Feyzosumunannesi Nevşehir’e o kadar çok gittik ki artık bıktırdı ama kaplıcalarına hiç gitmedim bilseydim önceden oraya giderdim yaaaa her gidelim diyenle gittik heryer de aynı ya orda sıktı artık
gmzshn Feyzosumunannesi ya Mersin’de peki çocuğunuzu hafta sonları oyun cafeleri hariç nereye götürüyorsunuz ? Biz bu hafta Tarsus’a götürdük artık açık alan gezilecek yer pek bulamıyoruz.
gmzshn kelebegiminannesiyim ben eşimle aynı havuza girmek istiyorum ama orda bu mümkün mü ? Bazı yerlerde kdın erkek ayrı oluyor
Feyzosumunannesi gmzshn Köye ve yaylaya gidiyoruz genelde. Annem buranın köyünde oturuyor yazın da yaylaya çıkıyorlar. Onun dışında dediğiniz gibi oyun alanlarına götürüyoruz. Lami kids mini kids filan.