lagerthaa Hani yenidoğan bebekler hep uyurdu? Gözleri fırıl fırıl emerken uyuyor yatağa koyunca gözleri açılıyor gerçekten uykusu çok azaldı. Napmalıyım
kubraaa97 lagerthaa elleri istemsiz haraket halinde oluyor ve ona uyanıyolar. Kundak yapmayı denediniz mi? Ben bu şekilde çözüm bulmuştum
Usnac4559 lagerthaa kendini güvende hissetmiyordur kucağında uyusun veya babası evdeyse ver omzuna biraz sırtını sıvazlasın pış pış yapsın hemen uyur
lagerthaa kubraaa97 gece uykusunda kundak yapıyorum sadece gün içinde yataşın junosunda yatıyor belinden bağlıyorum
ZeydsMom lagerthaa benimde oglum oyleydi yeni dogdugunda. Herkesin bebegi uyurdu bu sakince bakiyordu gozler fildir fildir donerdi 😄 sonra doktor dediki kucaginda uyuyor ya 10 dakika mayisiyorya beslenirken falan o bile ona yete biliyor
kubraaa97 lagerthaa gün içindede deneyebilirsiniz belki uyur denemekten zarar gelmez. Bizim uyku düzensizliğimiz bu şekilde düzene girdi. Kundak yaparken ilk zamanlar hiç hoşlanmıyordu bi süre sonra kundak yaparken kendi uyku moduna giriyor