tazeanne98 Ay kızlar kızım 8 aylık oldu katiyen biberonunu tutmak istemiyor. Mamasını ben içiriyorum. Kendi öyle yatıyor oyalanmak istiyor 🤦♀️ bu sorunu yaşayan tek ben değilimdir inşallah
atesarp tazeanne98 1 yaşında bizimkide tutmuyor malesef ek gida icinde ne versem eline mama sandalyesinden aşagi savuruyor cok yorucu
elanur25 tazeanne98 aaa bebeğim 4 aylıkkrn tutmaya çalışıyodu az az tutar bırkardı şimdi 7 aylık verdiğim gibi bitirene kadar içiyo hatta oyun oynuyı onla ağzından çıkarıuo gülüyo bidaha ağzına sokup içiyo ama bizimkide emeklemedi daha normal mi
selly0606 1 yaşında hala tutmuyor tutarsa 2dk sadece bırakıyor geri. Keyifleri yeterse artık. :) ama merak etmeyin 18aylık civarı herşeyi ben yapcam diye başlıyorlar
tazeanne98 selly0606 ay daha 10 ayım mı var ben deliririm🤣🤣 bide dikkati dağılırsa mamayı da içmiyo benimki istiyo ki eline bi şeyler vereyim onlarla oyalansın
tazeanne98 atesarp blw yöntemini arada demiyorum ama genelde kendim besliyorum yoksa yemiyor maalesef
atesarp tazeanne98 benimde tamami kendi beslemem diyebilirim anca pankek veya organik biskuvi salatalik gibi seyleri veriyorum eline ama hoopp asagi atiyor
tazeanne98 BENOYLEUYGUNGORDUMM kız öyle deme gece besleniyor benimki beşiğe eğilip mama vermekten sırtımın ağrısı geçmiyor 🤣 bi de kalkıyo diye alçalttık park beşiği