Eslem12_ Ben çoöuğuma hepsini kullandım ama hiç bi faydası olmadı yakınım olan bi doktor bana saf zeytinyağı kullaan dedi aktarlarda satılıyor kullandım çok şükür şimdi rahat kullandığım gibi etkisini gördük zeytinyağı aynı zamnda şifada olur inşlh
seyma51 linosunannesiiii çay kaşığıyla içirmiştir büyük ihtimalle. Mama veriyorsa mamasına da karıştırmış olabilir
aslann24 melisakayra nurse harveys 👌🏻bebekten bebeğe değişiyor ama biz o gazlı zamanları bununla atlattık
Feyzosumunannesi melisakayra Biogia bağırsak düzenleyici damla bununla birlikte sab simblex kullanmistik.
beyza9924 yldzzz557 ben de sab simplex kullanıyorum bazen biogaia ile destekledim aşırı memnunum nurse Harvey kullanmayi denedim aksine çocuk daha çok sancilandi tekrar sab simplexe döndüm hatta 3 gündür de kestim çok şükür iyi şimdilik
arassurass melisakayra ben melisakayra ben ikizlerime sadece biogai kullandım çok şükür yeterli olmustu çocuktan cocuga farkediyor ama deneyerek tecrübe edeceksiniz
degersizbirhayat_1 melisakayra clinikid masaj yağı aldım 3-4 gündür bebeğim çok rahat gece uykusunda ağlamıyor gazını rahat çıkarıyor fayda sağladı gaz damlası hiç almadım direk bunu aldım fayda etmeseydi başka birşey alıcaktım