meliketayfun20 annevebebegiii__ ateşlendi oglum ona uyandım şimdi de başını bekliyorum 5 ay25 gunluk fitil attım bide şurup içirdim gül suyuyla düşürdüm 38.5 du 37 ye düşürdüm çıkar mı ki bidaha 😢
meliketayfun20 annevebebegiii__ evet 1 cay kaşıgı verdım dr oyle dediydi şurubu yazarken fitil le aynı anda verdım
annevebebegiii__ meliketayfun20 tamam başla marka ateş düşürücü verme calpol verdiysen zaten düşer bekle bakalım
asel_444 annevebebegiii__ kkk asisindan sonra hemen sonra grip olduk uyuyamıyoruz ateşimiz iniyor çıkıyor bogazimiz kötü
arelinannesi1 Ballikizim99 yanlız değilsin ben 7 aylık bebemi yeni uyuttum 2.5 yaşındaki büyük bebemde başımda bekliyor
Seda-0618 Devamkee ruh hastalıklarına yatışım yapılır bi kaç haftaya 14 aylık oğlum hergün alarm kurmuş gibi 2 de kalkıyor 5.3 yatıyor ben şaştım gözlerimi açamıyorum allahım sen yardım et
Sibtug annevebebegiii__ saat 5:20 30 aylık bebemle online ım 😂 ayağımdayken neredeyse horluyor koyunca tık uyanıyor kafayı yicem artık 3ten beri böyleyiz