Omr_19 Merhabalar arkadaşlar 2,5 aylık bebegıme sağlık ocağının verdıgı monovıt D3 kullanıyordum ama içeriğinin temiz olmadığı duyumunu aldım ve ınternette de içeriğine dair kesin bilgi bulamadım kullanan yada özel D3 kullananlar var mı içeriği temiz olan ?
ebru3457 Omr_19 ben oceanın kimi almıştım sağlık ocağının verdiği demir ilacını da d3 de attım yine demir ilacını biraz verdim hemen almamıştım yenisini ama kabızlık vs yapıyormuş yenisini alır almaz atmıştım
eceninannesiiii Omr_19 ben de bir kaç gün monovit kullandım ama içime hiç sinmedi ,içeriğinde ayçiçek yağı var…Eczaneden ocean d vitamini aldım ,Türkiye de üretildiği için fiyatı da çok makuldü …İlk çocuğumda da ocean kullandım ,memnunum
CaganikoFernandez Omr_19 içinde paraben varmış doktorumuza danıştık bebeğe zarar verecek dozda değil ama velavit damla öneririn dedi onu aldık sabah 5 damla veriyoruz
ebru3457 Omr_19 doktora danışmadım açıkçası ama içeriğinin temiz olmadğını öğrendikten sonra biraz araştırıp kendim onu almak istedim
eceninannesiiii Omr_19 evet doktorumuz söylemişti ilk çocuğumda .ocean d vitamini ve kan ilacını …İkinci çocuğumda da aynı markanınkini aldım
melis_t Bigaia d vitaminlisini kullanıyoruz hem probiyotik hem d vitamini çok iyi tavsiye ederim doktor tavsiyesiyle aldık