zehra0208 Kızlar bebeğim 3 aylık, sağ göğsümü hiç emmiyor soldaki de ona hiç yetmiyor ve sütüm neredeyse yok denecek kadar azalmaya başladı. Sütümü geri arttırabilir miyim veya onu sütten tamamen kesip mamadan mı devam etmeliyim kafam çok karışık 🥴
ahmethamza zehra0208 farklı pozisyon da sağ memeyi tutturmayi deneyin bence. Meme ne kadar çalışırsa o kadar süt gelir diyor emzirme danışmanları. Sag sol meme diyelim ki hiç emmedi birini diğerini sagip verebilirsiniz. Emen bi bebeğiniz varsa her şekil emzirin bana kalırsa. 8 aylık oldu kendi kendine emmeyi bıraktı. Çok uğraştım ama almıyor bile hic.
defnemiraybebek zehra0208 emiyorsa süt arttır yanda bir danışandan destek al bence çümkü mama fiyatları aşırı pahalı 😂
ebru3457 zehra0208 farklı pozisyonda denediniz mi bu aylarda meme reddi olabiliyor benim kızımda bi ara emmek istemiyordu ayakta gezdirerek emziriyprdum o şekilde aştık çok şükür düzeldi şuan 7 aylık denemediyseniz deneyim bi isterseniz yani bence emzirmeye devam edin evet yetmiyorsa ek olarak mama da verebilirsiniz ama daha küçük anne sütü de alsın tabi sizin tercihiniz yine de
seyma51 zehra0208 anlıyorum. Memeye ne kadar uyarı giderse süt o kadar artar. Bol su ve uyku da en önemlisi. Beslenmenizle destekleyebilirsiniz. Sapmaktan da vazgeçmeyin ama şunu da unutmayın sağım sizin gerçek süt miktarınızı göstermez çünkü hiçbir makine bebek kadar kuvvetli çekemez. Hiiç stres yapmayın her şey gönlünüzce olsun 🌸❤️
ahmethamza zehra0208 göğsünüzü bi kontrol edin süt fışkırıyor olabilir belki de boğazına kaçtığı içindir benim sol da o problem vardı önce biraz sağım yapıp 10 ml kadar sonra emzirdim bi dönem.