Dilaranne Normalde çok aglamaz ama çok ağlıyor kucağımda uyuyor yatirinca uyaniyo aşıdan dolayı mı baska bir sorun mu var kızlar
Blackforrest Dilaranne benmki de öyle olmuştu 5 dakka uyuyup geri uyanıyor ağlıyordu hep sonra geçti çok şükür
littleangel Bize pek bir yan etkisi olmamıştı aslında ilk aşı ateş huysuzluk falan yapmıyormuş ama baska Bi sıkıntısı olmasın bebişin? 🙄
littleangel Dilaranne gazdandır bence canım ah ne çektik şu gazdan vAlla daha bir aylığız, doktor 4 aya kadar sürer diyo nasıl geçecek o vakit bilmiyorum 🤷♀️
Ozlem_yldz littleangel bizde çekiyoruz 25 günlüğüz dün hiç uyuması tüm gün sancıdan acile geldik gazdan dedi. Eve gitmedim anneme yerleştim burda kalıcam sanırım Gaz sıkıntımız bitene kadar 🙄
Dilaranne littleangel aynen bizde iki gece acile gittik hâlâ çekiyoruz kaka da yapmiyo iki günde bir ağlaya ağlaya yapıyor kabızlık falan da değil 🤦 çıkarsa da bitmeyen gaz var minik bağırsaklarinda maalesef Allah'ım yardımcımiz olsun 🙏
Julijuli Bizde hiçbişekilde ateş yada huzursuzluk yapmadı 1 ay aşısı. Hafif bi aşıymış hemşire öyle demişti. Aşıdan değildir canım huysuzlugu
Mom16 Atak dönemiymiş sanırım bu ara . Bugün öğlenden beri uyumadı. Kucağımda uyuyor yatırınca uyanıyor uyanıksa da ayakta gezip etrafı incelemeye başladı. Sanırım büyüyor:)