lilakids Annelerim merhaba tedy kumaş koltuk takımı alacağım peluş gibi olanlardan aranızda kullananınız var mı tavsiye eder misiniz bebeğim var henüz küçük ama bir şey dökülürse siliniyor mu kullanışlı mı
alpsmother_ lilakids bence o kumaş asla kullanışlı değil ya hele yazın kullanılacağını hiç sanmıyorum tiftiklenir gibi geliyor
Ygz lilakids bi zaman sonra tiftiklenir demişti masa sandalye yaptıracağım yer o yüzden vazgeçmiştim ben keten karışımı yaptırıyorum
Goktugmom_ lilakids Şurada bekliyorum hangi markadan alacaksınız araştırdınız mı ben de almayı düşünüyorum
faryaa lilakids kullanışlı değil malerse yengem aldım temizlenmiyor temizlense leke her yere daha çok bulaşıyor pişman olursunuz
faryaa lilakids valla Doğtaşın kumaşları aşırı iyi ben ordan aldım asla kir tutmuyor islak mendile siliyorum kir olunca hemen geçiyor 😂
Nikita lilakids onun o dokularından kir çıkmaz. En ufak kırıntıyı tutar. Temiz tutmak derdine canınız çıkar. Boşverin.
lilakids Nikita vazgeçtim sanırım peki tavsiye edeceğiniz kumaş var mı nubukta kötü diyorlar silinebilir olsun istiyorum
Nikita lilakids benim bi koltuğum tay tüyü biri keten. Keten de gayet siliniyor. Tay tüyü okşasan bile siliniyor o çok kolay ama keten de silinmez değil.
sirinpatates lilakids valla ben nubuk kullanıyorum ne leke ne kir mis gibi çok memnunum sadece koltuklarim fazla büyük ondan pismanim