Deletedmom_215 Gzide32 bende duplolarla oynatıyorum suan. Classicte aldım ama parçaları çok küçük olduğu için hiç açmadım daha.
Gzide32 Deletedmom_215 aynen çok küçük duplo almadım ama babasının küçüklük blokları var şimdilik onları oynuyor iş gördüğünü hissediyorum o yüzden seneye için küçük parçalı şimdiden bi yatırım olarak düşünüyorum 😅
Deletedmom_215 BENOYLEUYGUNGORDUMM evet sanırım. Ya bende şey var sanki bir şeyi Suan almazsam ileride çok pahalanacak hiç alamayacakmışım gibi geliyor o yüzden gözüme çarpan şeyleri hemen alasim geliyor 😅
Noname21 Deletedmom_215 ben memnunum hatta iki tane aldım bundan içinden kitapçık çıkıyor şekiller yapıyorsun Amazon da da çeşitleri var
efelinamoms Deletedmom_215 çırtlı kitaplarda ilgisini çekebilir o zaman tavsiye ederim benim oğlum çok seviyor kızım daha küçük ama oda çırtları çıkarmasını çok seviyor
Noname21 Tomris-Hatun bu ağzına solabileceği küçük parçalar değil bence bultak oynayabilen her çocuk oynayabilir
Mnli durulandiniz bizde play mags var amazonun yurtdışı kısmından almıştım 150 parça 4 yaşken aldık 1 senedir onunla oynuyor magna tiles ile aynı kalite okullarında magna tiles var deneyimleme fırsatımız oldu onu da
durulandiniz Deletedmom_215 oggia ile magly arasında kaldım bende Magly magna ile uyumluymuş sete eklemek istersek Mnli