karanbebk Bebeğim 6 aylık olucak , kakasını yapmıyor 5 6 gün oluyor , sağlık ocağına götürdüm fitil vermişti , onu verince hemen yapıyor , dger günlerde yüne yapmıyor , hani ıkınma vs yok halinden memnun , ne yapmam lazım başına gelen var mı
faryaa karanbebk canım kendi yapmak için ıkınmıyorsa 10 güne kadar normal ek gıdaya geçme kabızsa yoksa daha çok olur, ayak masajları yap ileri geri, kayısı yedir ama birde Hindistan ceviz yağı, zeytinyağ bunları kullan ama kabızlığı geçmeyene kadar geçme derim ek gıdaya yoksa dahada uzar kabızlık fitilide hemen verme yoksa alışkanlık yapıyor 10 güne kadar bekle yapmıyorsa kendisi mızmızlanmaya başlıyor kendini sıkıyor yapmaya çalışıyor yapamıyorsa ver fitili
karanbebk jap ıkınma rahatsızlık vs yok canım da ben kendimi kötü hissediyorum yapmayınca acaba bsey mi oldu vs aklıma takılıyor
suheyla92 karanbebk basladiysaniz ondan olmustur diyecektim. Eger bebisin keyfi yerindeyse birakin bekleyin bakalim. Benm oglum bi gun yapmasa ikinci gun cok huzursuzlaniyodu ben mecbur biseyler yapmaya calisiyodum doktorumuz her sabah zeytinyağı icir anne sutune kat dedi bir de kulak çubuğunu bebek yagina ya da sudokrem tarzi biseye batirip uyari verirsen ikinmaya baslar yapar dedi bazen yardım ettim fitildense bu daha masum geliyor bana. Ama surekli olursa tembellik baslar. Son iki haftadir sabahlari bir cay kasigi hindistan cevizi yagi katiyorum mamasina duzene girdi şükür. Isterseniz bi araştırın ama bence bekleyin cunku sadece anne sütü alan bebekte 10 gune kadar yolu var