Pamukbaby Bugün dudak dolgusu yaptırdım, şişlik için soğuk uygulama yapabilirmiyim? Bilgisi olan deneyimi olan söyleye bilirmi? Çünki Şuanda dudaklarım iki sosis’i alt üste koymuş gibi şiştikçe şişiyor güleceğim gülemiyorum gerim gerim geriliyor 🥴😄
hollylolly Pamukbaby ben sıcak soğuk bişey uygulanmamalı diye duymuştum, çok acıdı mı yaptırırken ya😅
BENOYLEUYGUNGORDUMM Pamukbaby niye yalan olsun. İlk sen yaptırmıyorsun. Ben yaptırdığım da 3 güne normale dönüyordu senin ki günler haftalar sürerse bilemem
NariNariKiminYari Pamukbaby benim yaptırdıktan sonra sızlamadığı için bilmiyorum ama morarmasını önlüyor. İnsan içine çıkmak için buz tutuyorum aslında buz tutmazsam 1 hafta mor ve şiş geziyorum
Pamukbaby hollylolly evet aşırı sıcak aşırı soğuk şeyler içip yeme bi kaç gün ılık olsun dedi ☺️ Anestezi krem sürdü dudağım uyuştu ama iğne girerken hafifte olsa hissediyorsun ama öyle aman aman dayanılmıcak bi acı hissetmedim ben ☺️ ama kişiye göre değişkenlik gösterebilir tabiki
yagmurkokusu_ İğnesiz yaptırdıysan 3 gün maske tak 😂😂 Aynı benim gibi 😂😂😂😂😂😂😂 Sıcak soğuk değdirme daha çok şişiyor ben yaptırdığım gün buzlu rakı içtim daha çok şişti 😂😂 postumdan da bakabilirsin dudaklarıma
Pamukbaby yagmurkokusu_ iğneli dolgu benim yaptırdığım 🤭 evet görmüştüm senin postunuda ☺️ yok maske felan takmam evdeyim zaten bu aralar bakalım gün geçtikçe nasıl olucak 🤔
yagmurkokusu_ Pamukbaby oturuyor canım ben şuan memnunum ama erimesini istiyorum tabiki de tekrar yaptıracağım çünkü ama önce burun için gerekli işlemi yaptıktan sonra o gün zaten ben ofsayttım ya moralimde bozulmuştu hiç inmeyecek gibiydi indi filan pişmanlık mı duydum duymadım mı çok karmakarışık şeyler yaşadım 😂😂😂 ama şuan memnunum hoşuma da gidiyor yani istediğim ayar da oldu ama iğnesiz kesinlikle yaptırmam tabiki de bir daha
Pamukbaby yagmurkokusu_ şişliktir ödemdir morluktur bence kişiye göre değişkenlik gösteriyor sanırım çünki benim sıfır morarma var ödem şişlik hak getire sabah bi uyandım burnumla dudaklarım el ele tutuşmuş şişe bildiği kadar şişmişler 😆 sabah biraz buz tuttum indi azda olsa bakalım gelecek günlerde görücez ☺️ basınçlı olanı 8-9 ay gidiyormuş sanırım iğneli olanda 6. Ayda yenilenirsen eski dolguyla birleşip daha iyi tutunuyormuş
Pamukbaby Canogul_ Evet banada öyle dedi ben şişlik için buz koyabilirmiyim diye sormayı unuttum sabah iletişime geçtim yapabilirsin dedi iyi geldi :)
Pamukbaby NariNariKiminYari morarmam olmadı arı sokmaktan beter lastik şambeli gibi şişti 🥶 Buz koydum hafif indirdi 🙏🏻 sızlama dün oldu bende iğnenin yapılan yerlerine
yagmurkokusu_ Pamukbaby aynen şişliğim çoktu benim hiç inmeyecek sandım dudak yüzümü ele geçirmişti ama düzeldi yani ben sadece o kadar şişmesinden dolayı tercih edeceğim yöntem değil yani o şişmeyi bir daha yaşayamam buz tutma ama dolguya zarar verir toplaştırıyor dağılmasını önlüyor o yüzden kendi haline bırak öyle kalsın çocuğum ilk gördüğünde benden çok korkmuştu inşallah travma kalmaz 😂😂😂 bana kadın 4 ila 6 ay kalıcılığı var dedi sürekli yaptırırsan oturur dedi birde dolgu malzemesi farklı olur sıkıntı yapar diye erimesini istiyorum. Güle güle öpüşmeler diliyorum yeni dudişlerinle 😂😂
Pamukbaby yagmurkokusu_ dün oğlum beni gördüğünde ağlamıştı djdjjdj geri eritme yapabiliyorsun diye biliyorum ben pek bi bilgim yok tabi eğer çok seni mutsuz ettiyse erittirme yapabilirsin
yagmurkokusu_ Pamukbaby kendiliğinden eridiği kadar artık ya burun ameliyatına sardım da aslında dudak dolgusu yaptırınca burnum güzel durması hoşuma gitmedi aynaya bakınca o zamana kadar da iyileşir tekrar yaptırırım hemde zaman da dolmuş olur. Benim ki anne bile demedi kaçacak yer aradı çocuk ya 😂😂 kucağıma gelmedi
Aydeniz44 Pamukbaby canım soğuk uygulama çok iyi değil arnica krem al ödemi çok güzel alıyor morluguda