2lokummannesiii Kızım 9 aylık olacak ateşli sabahtan beri doktora da gittim ilaç veriyorum duş aldırdım çıplak duruyor resmen el ve ayaklar buz. Doktorda ateşten korkmayın dedi eşim inatla acile götürmüyor çıldırcam yardım edin
maof 2lokummannesiii çorap giydirin sürekli ateşine bakın sakın sirke kullanmayın ilk banyo yapın limon suyuyla masaj yapın ayakların altına rabbim yardımcın olsun çok zor bide limon suyuyla ıslatın çorapların giydirin ama ayakları soğuk sa dikkat edin ateşi yükseliyor öyle
Seymaseda 2lokummannesiii El ve ayak soğuksa korkma başında ve vücutta ateş ateş var hafif ılığa yakın duş ve yarım fitil koy etkisini hemen görürsün 3 / 4 saatte bi şurup verirsin
2lokummannesiii maof ayak ve elleri soğuyunca zaten yükseliyor oğlumdanda biliyorum ama yine de insan bildiklerimi unutuyor. Elimde olsa saniyede bir ateşini ölçeceğim öyle sıklıkla ölçüyorum alet bozulacak artık. Limonu okudum bir yerde onu da denerim dolaptan çıkarayım teşekkürler.
2lokummannesiii Seymaseda fitil şurupla aynı dedi doktor aslında ama. Duş aldırdım iki kez. Zıbınla duruyor şimdi. El ve ayakları buz gibi oluyor yavrumun.
Seymaseda 2lokummannesiii Pazartesi gecesi ve salı günü oğlumun ateşi 40.2 idi 3 kez soğuğa yakın ılık duş 3 saatte 1 dönüşümlü şurup ve fitil verdik çarşamba günüde dışarı çıkardık temiz hava misss dahada ateşi çıkmadı çocuğumun çok şükür 🙏
derinmoms23 Dikkat edin el ayak soğuksa ateş yükselir. Ayağına çorap giydirin sürekli ılık duş ve ıslak bezlerle başının etrafını silin kol altı kasık bölgesi bacak eklem yerlerini soğuk ıslak bez koyun bekletin. Havaleye dönmesin çok dikkt edin. Dişleri çıkıyordur zorluyordur. Dolven ve carpol dönüşümlü verin. Geçmiş olsun inşallah düşer.
2lokummannesiii derinmoms23 evet el ayak soğuyunca ateşi çıkardı. Kızımda aynı. Diş değil viral enfeksiyon dedi doktor. Öksürüyordu o geçti nerdeyse şimdide ateş başladı. Üstelik inatçı o canımı sıkıyor.
sonbezbukucu dirençli ateş genelde enfeksiyon oluyor. diş ateş , ishal yapmaZ diyor osman gönülal hoca. eğer ateş düşmediyss daha acile götürün derim, geçmiş olsun 🙏