parlaaaa annevebebegiii__ bugün bende öyle hissettim göğüslerim yumuşak bebeğimin kilo alımı güzel bezi sürekli ıslak yani günde 7 defa en az bez değiştiriyorum gecede hatta 1 defa değiştiriyorum hep ıslanıyor ama neden yumusadı bilmiyorum bebeğim 46 günlük
bsrctldem parlaaaa göğüslerin yumusak olması süt olmadığını gostermiyormus. Bebek emdikce vücut taze salgılayıp memeye geliyormuş. Doktorum söylemişti. Bende süt yok sanıyordum 😀😀😀
bsrctldem annevebebegiii__ birçok sebeb olabiliyor. Adet görüyorsan eger o da sutu azaltıyor o dönemlerde. Fazla su içmediğinde azalıyor. Gece emzirince süt artıyor
parlaaaa bsrctldem benimde 2. Çocuk ilkinde hatırlamıyorum yumusadığını 5 yıl önce yani haklı olabilirim 😂 bezlerinde sorun yok hep çok fazla bez değiştiriyorum dediğin doğru sanırım anlık üretim sağlıyor bizim sütler
parlaaaa bsrctldem benimde 2. Çocuk ilkinde hatırlamıyorum yumusadığını 5 yıl önce yani haklı olabilirim :) bezlerinde sorun yok hep çok fazla bez değiştiriyorum dediğin doğru sanırım anlık üretim sağlıyor bizim sütler