tosbikannesiii Anneler merhaba kız bebeğinden idrar alanlar nasıl aldınız verdikleri torbayla kaç kere denedim olmadı
beyzzsenturkk_ tosbikannesiii 5 kere denedim en sonunda bol su içirdim poşeti ters taktım karnına masajla soğuk suyla işedi
mirooooo tosbikannesiii bezini kapamadan bekleyin en garanti o fakat ondada kaka bulaş riski oluyor enfeksiyon olmasa bile kaç kez bizde var gibi göründü en temizi sonda ile aldırmak 2 saniyede alıyorlar riske girmemiş oluyosun ben öyle yaptırıyorum
mirooooo tosbikannesiii emzirip ya açık bekleyin ya da riske girmek istemezseniz sondayı siz teklif edin tabi tercih sizin
prensprenses2 tosbikannesiii En son kızım 3 aylıkken vermiştik poseti yapıstırıyorum altını baglamiyorum emzirip yüz üstü kucagıma yatıriyorum 10 dk da yapıyordu ve alta da sızma olmuyordu
Aklimideliricem O torbalar illet bişey ya benimki oğlan ama ben torbayı taktım bezini de altını da açık bıraktım kaç denemeden sonra yapmasını bekledim başında yapar yapmaz aldım 😂
mirooooo tosbikannesiii bilmiyorum ki bizimki tepki vermemişti bi kaç saniyede bitirmişti doktorumuz 4-5 kez sonda ile aldırdım şuana kadar şuan 7 aylık
ilay-mom tosbikannesiii emiyorsa yatarak emzirmeyi deneyin bez altında dursun üzerine battaniye örtün ben öyle yapmıştım ama cok zordu ve su ile temizleyip torbayı öyle yapıştırın kuru olması lazım torbayı da poposunun altına geçirin
cakebabe tosbikannesiii bende yapamadım 2 tane vermişti hemşire ikisi de kaka oldu tekrar gitcem mecbur üstünden 1 hafta geçti 😒
SevimliHayaletCasper tosbikannesiii kap varsa bebeğinizi bacaklarından çiş yapar pozisyonda tutun alttan biride kabı tutsun musluktan su açın çişşş diyin yapar. Ben hep öyle yaptırdım
meriiiiiiiiii mirooooo 7 ay nasıl geçiyor 6 ay beni mahvetti uyku reddi gece sürekli ağlama sürekli kucak 7 ay güzeldir inşallah gece çok uyanması beni mahvediyor sanki gecenin ortasında sabah olmuş gibi sesler çıkarıyor oynamak istiyor
anneann tosbikannesiii yapmıyorlar maalesef o torbaya altına alt açma örtüsü serin bezi açık dursun iserken verdikleri kutuyu tütün ben anca öyle yapabildim
MA1611 Bu güne kadar hiç poşet takmadım kızımı ayakta tutuyoruz bezini açıyorum 2 dk içinde hemen çiçişi yapıyor bende kabı altına tutuyorum öyle alıyorum . Çocuklar özellikle küçük yaştaki çocuklar bezini çıkarınca hemen çiş yapar .