BENOYLEUYGUNGORDUMM Yüzüme ağda yaptırdım. Çok kızardı. Kızarması normalde daha sonra yara vs olmaması için ne sürmem gerekiyor bilemedim. Var mı bilgisi olan
meayay BENOYLEUYGUNGORDUMM yüzüme lazer yaptırmadan önce bende sizin gibi ağda yaptırıyordum. Benim cildim aşırı hassas vücuduma bile yapınca benek benek kızarıp kabarıyor yüzüm daha kötü oluyordu. Ağda yüzünüzü kurutur nemli tutmaya çalışın bide hemen su değdirmeyin yeni yaptırdıysanız
simseklivekalpli BENOYLEUYGUNGORDUMM ben fucidin stafine sürüyorum önceden ise yarıyordu artık yaramıyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM meayay akşama kadar bişey sürme dediler. Ağda sonrası kendileri bi yağ sürdü o kadar.
LadyGaddar BENOYLEUYGUNGORDUMM Aloe vera kremin varsa surebilirsin Yatıştırıcı tahriş önleyici etkisi var
meayay BENOYLEUYGUNGORDUMM ağda yüzü çok tahriş ediyor imkanınız varsa lazer yaptırın ben kurtuldum çok şükür
meayay BENOYLEUYGUNGORDUMM benim yüzümde de çok tüy vardı birkaç yılımı aldı ama ben faydasını gördüm iyi bi yerde yaptırın derim rahat edersiniz. Benim artık birkaç ince tüyden başka hiç çıkmıyor