mucizem24 Kızlar doktorumuz 8 ve 10. Ayında yapılabilir dedi bi kağıda şöyle yazdı; Ay bexero +Nimenrix Ay bexero+nimenrix Ay bexero Yaptırılmalı mı ? Evetse veya hayırsa cevabınız nedeni ile birlikte yazar mısınız teşekkür ederiiim 🙏🏻🌸
Tunaveannesi16 mucizem24 Evet yaptırılması gerekiyor önemli. Biz 3-5-13 ayında Nimenrix ve bexseroyu aynı anda yaptırmıştık
ozley mucizem24 bugün son doz menenjitimizi olduk. 3 doz bexsero 2 doz menveo vurulduk. Çok önemli bir aşıymış. Menenjit ölümcül nitelikte bir hastalık maalesef. Yapılmalı o yüzden. Doktorumuz da kesinlikle önerdi.
asrinhatasi mucizem24 net bir takvimi olmayıp her Doktor’un takvimi farklı. Evet yaptırılmalı Bizde 7,9,21.aylar bexsero 13.ay nimenrix olarak yaptırdık.
asrinhatasi mucizem24 hatta bizim takvimi özel deki doktor yazdı. Sonra üniversite hastanesine devam ettik kontrollere. Özel aşıları da sağolsun sağlık ocağı hemşiremiz yapıyor biz eczaneden alıp götürdük. Neyse kontrolün birinde üniversite hastanesindeki doktora özel aşıları da yaptırdığımı söyleyince çok iyi yapmışsınız burda birkaç vaka gördüm ben de çocuğuma yaptırdım demişti.
seymavmustafa Doktorumuz mutlaka yapılmasını önerdi rotadan daha önemli dedi 7. Ayda ilk dozunu yaptırdık şimdi 9. Ayda 2. Dozumuz var ama çok ciddi ateş yaptı çok zorlandm yaptırmasamıydım bile ddm vlla
blgzr_58 seymavmustafa 2 doz menenjit yaptırdım. 2 doz daha var. Korktuğum gibi geçmedi ama dün 6.ay aşısı oldu. Ateş huzursuzluk uykusuzluk yaptı. Çocuğum gitti başka bir çocuk geldi sanki gece boyunca hep kucağımdaydı yatağına koyunca kıyamet kopuyor resmen. Gündüz de aynı şekilde geçti. Diğer aşılardan gözüm korkmadı değil. Tereddüt içerisindeyim yaptırıp yaptırmama konusunda
mucizem24 seymavmustafa Ben de tek başımayım destek olacak kimsem yok o yüzden korkuyorum biraz Çok kararsızım
merveturegun 8 aylık bebeğim, bende dün bexsero ve nimenrix yaptırdım, çok hafif ateş ile atlattık ♥️lütfen ihmal etmeyin ve yaptırın🙏🏻
mucizem24 merveturegun eczaneye önceden sipariş vermek gerekli mi yoksa bulunuyor mu her zaman acaba Bizim sağlık ocağımız Çok uzak da önden oradaki yakınlardaki bir eczaneye söylemem lazım
mucizem24 asrinhatasi yaptırsan bir türlü yaptırmasam bir türlü gerçekten zor bir karar 8 ayımıza 4 gün kaldı teşekkür ederim💖🙏🏻
Yasemin001 Menenjit aşısını yaptırmadım. Nedenini söylemiyorum, söylesem anında moderatör tarafından uyarılıp yorumum silinir 😏
merveturegun mucizem24 evet eczane ertesi gün getirtti aşıları, ama ikisi 4000 tl tuttu. Hastane de o fiyatı vermişti..
Dfncgdm2022 mucizem24 yaptrdım cunku onemlı bır ası bırde benim gecmısımde var ben 3 aylıkken gecırdım eger yetısemeselerdi ölecekmişim oyle dıyordı annem bu yuzden doktorum kesınlıkle yaptırmamı ısteus bız 7. Ayda başladık hepsı bıttı cok cok cıddı bır ates olmadı evet ateslendı ama sonrasında dustu hafıf huzursuzlugu olmuştu oda fazla surmedı
mucizem24 Dfncgdm2022 Çok teşekkür ederim yorumunuz için yaptırıp pişman olan da var yaptırmayıp pişman olan da ne zor bir konu gerçekten İnsan evladı olunca ne yapacağını bilemiyor
ozley huda1903 dün olduğumuz bexseroydu. Önceki gün tazecik zam gelmiş şansımıza 🥲 2836 tl. Menveo daha ucuzdu o şuan kaç oldu bilmiyorum.