poyrikim Buraya utanarak yazıyorum ama yaklaşık 1 aydır özel bölgenin içinde kaşıntı var mantar dedi sağlık ocağı doktoru ilaç verdi ama hala gecmedi özel bolgemin içinde et parcalari çıkmış gözle görünüyor çok kötü kaşıntı ve ağrı yanma oluyor başınıza geldi mi hiç bu durum kizlar. Mantar böyle birşey mi yoksa bu bendeki çıkan parçalar farklı birşey mi.
Zynpgmt poyrikim Aile hekimi net teşhisi bu durumda muhtemelen koyamaz boşuna antibiyotik kullanmadan bence uzman doktora görünün bi an önce. 🌸
hestiaone Et parçaları kısmı biraz endişelendirici bir durum, mantar enfeksıyonunda kasıntı ve beyaz pütürlü akıntı , kötu koku gıbı seyler olur bunu ılk defa duydum bence acil bir doktora gorunun. Umarım endılenecek bır durum degıldır
fdmmthn Benim başıma geldi. Kadın doğum uzmanı vajinal ultrason yaptı ve bir sürü ilaç verdi. Fitil de verdi. Kullandım geçti. Geçmiş olsun. Eczacım da doğal bir tarif verdi onu da sık sık yapıyorum. Hindistan cevizi yağını fıtık tabletine koyup donduruyorum. Birkaç damla nioli yağı damlatıp fitil gibi koyuyorum. Tavsiye ederim.
Elifadaannesi fdmmthn işe yarıyır mı fıtık tableti yok ama Hindistan cevizi yağı var sürsem olur mu ki
fdmmthn Elifadaannesi sadece hindistan cevizi yağı olmaz nioli yağı ile karıştırıp sürmek lazım burada hindistan cevizi yağı katı kıvam almasını sağlamak amacıyla önemli olan nioli