sarah7 4 ay 1 günlük olduk. 4 aylık çocuk yanındaki nesnelere uzanıp tutuyor mu, dönüyor mu yada kafasını kaldırabiliyor mu benimkilerde yok bunların hiçbiri birde 6 kg 200 gram kilosu iyi mi
mero_81 sarah7 maşallah benim kızım 6 aylık ama düzeltilmiş ayı 4 aylık erken doğdu. 5.800 kilosu hastalandığı için geçen hafta kilo kaybettik sizinki gayet iyi. Kızım 4 aylıkken dönmeye başladı eliyle kavramaya başladı sesler çıkarmaya başladı 5 aylıkken adını tanımaya başladı sesleri vs. Yüzüstü sırtüstü dönüyor başını zaten 3 aylıkken kaldırıyordu doktorumuz yaşıtlarını motor gelişimi olarak yakaladı dedi sadece boy kilo olarak gerideyiz. Sizinkilerde bu ay içinde büyük ihtimalle dönmeye başlarlar.
sarah7 mero_81 benimkiler de bir ay erken doğdu ve hiç emmediler sadece mama ile besleniyorlar ben iki saatte bir 100 cc veriyorum ayına göre fazla yani saat bakımından. Sağlıklı olsunlar önceliğimiz o maşallah umarım benimkiler de hareketlenir 🌸
mero_81 sarah7 benide hiç emmedi kızım 2.5 ay sağıp verdim sonra sütüm kesildi mamayla devam ettik ama hareketli olduğu için kilo az alıyor birde reflüsü var 🙏🏻
mero_81 annekadin21 erkenmiş daha stres yapmayın 🙏🏻 her bebek farklı benim kız biraz hırslı ve inatçı yerinde durmuyor yani birşey yapmama gerek kalmadı aslında kendi kendine dönmeye başladı yere koyuyordum minderine oyalanırken oyuncaklarıyla bir baktım dönmeye başladı