cirkinimaa Merhaba kızlar uçak yolculuğu yapacağım 9 aylık bebeğimle ya uçakta büyük tuvaletini yaparsa ne yapacağım uçaklarda alt değiştirme yeri yok THY de sormuştum daha önce yaşayan oldu mu??
Xname cirkinimaa nasıl olmaz tuvaletler de alt açmak için yer var kapak açılıyor ben orada almıştım yapmıştı Gerçi küçüktü o zaman ama yine alabilirsiniz olmaması çok saçma
urazikom cirkinimaa tuvalette oluyor gizli kapak gibi onu aşağı indiriyorsun hostestler yardomcı oluyolar
ipekveraa cirkinimaa alt değştirme yerli var. Engelli tuvaletinin içnde bir kapak açıyor sana hostesler bebeği oraya koyup değiştiriyosun çok minik bir tuvalet ama açtıığı kapak iş görüyor.
tekbasimabakiyorum cirkinimaa her uçakta en dandik firmada bile tuvaletlerde bebek bez değiştitme aparatı oluyor. Size kim dedi bilmiyorum ama yanlış söylemiş
Ssude cirkinimaa tabi li de alt değiştirme yeri var. Tuvaletler oluyor ya hani orda indirebildiğin bir masa var alt değiştirme masası oluyor. Kaç saatlik yolculuk?
KLORAK cirkinimaa ne demek yok kız var tabi ki. Küçük ama yeterli 18 aylık kızımın altını değiştirdim rahat bi şekilde 4 saatlik uçuş
Busex cirkinimaa çoğu uçakta tuvalet alt değiştirme için yer var zaten en son dert edecegınız bu olmalı
Mery103 cirkinimaa Merhaba uçaklarda tuvaletin içinde alt değiştirme için yer oluyor ben daha önce değiştirmiştim 🌸