_Goktugunannesi__ BurcuKucuk Evet böcek falan var da bu kadar fare olması ne biliyim o kadar bahçeyi falan kazık bostan için bişey görmedik
SweetMom__ _Goktugunannesi__ evinde kuru nane falan varsa yak canım götür arabaya doğru gezdir içine koy yayilsin . Veya hoparlör koyun horon acın yüksek sesle kaçar belki.
_Goktugunannesi__ Esoz1110 Hayır yoktu sadece kış olduğu için su tesisat ları donmasın diye sular kesik bidonlarla su taşıyoruz her gidişte bakliyat lar falan evde dolapta evde yok allahtan çok şükür ki her ihtimale karşı eve de yapıştırıcı koyucaz
Esoz1110 _Goktugunannesi__ Bende sevmem ya fare insanın içi ürperiyor görünce umarım daha girmez arabayada❤️
_Goktugunannesi__ SweetMom__ yolda gelirken eşim halay açtı yüksek sesle ben kusuyordum ya enerji topluyorum falan dedi korksunlar diye galiba benim korktuğumu da biliyor bilmiyorum valla ilaçların akşam naneyi de yapayım hepsi bir arada defolsunlar
SweetMom__ _Goktugunannesi__ of keşke yakın olsaydık ben onu ordan çıkarırdım. Kedi koy kedi böyle hırçın asabi olsun. Kaçar gider . Halay sesini duyan fare jshdbs
Laydaren SweetMom__ kediler tırnaklarıyla ön konsolu mahvediyorlar. Hele bir de başka yerler deri aksesuarsa eyvah eyvah🤦🏻♀️ ben de arabanın içine kedi kaçırmıştım, oradan deneyimledim 😂
_Goktugunannesi__ SweetMom__ öff ilaçlatsın bi bakalım nane yağıda alıcak ilaçlatınca damlatırım dedi
SweetMom__ Laydaren aaa bizim kedi hiç öyle şeyler yapmıyordu☺ çok durmadığı sürece zarar vermez . Bizimki durmuyordu içerde😄
_Goktugunannesi__ Laydaren gitsinler de temizlemesi kolay çamaşır suyuyla bi girerim arabaya ohh mis te gitmeleri önemli kuruntu yaparım hep
pearlmomy _Goktugunannesi__ of geçen otoparkta bi ses geldi bende biri motorunu falan çalıştırıyo sandık kızım kucağımda o tarafa doğru gidicem eşim gitme dedi.sonra kedi koşa koşa önümüzden geçti ağzında da o pis hayvan.ay çok korkarım çok tiksinirim