efecikgnr Kızlar dün gece grip belirtileri vardı hapşırık öksürük burun tıkanıklığı bu sabah ishal başladı yavrum tutamiyor karnım ağrıyor diyor . Tavsiyeleriniz neler
princees efecikgnr kızımda aynı sekilde 1 yaşında dün acildeydik serum takılar ilaçlarını kullanıyorum şimdi karnı gurulduyor sancidan uyiyamiyor geceleri. Bugün kusmaya da başladı biz büyükler gibi kustu ilk defa ağız dolusu😥
Nefeslihyt efecikgnr aynısını yaşıyoruz :( 5- yaşında oğlum dün hapşırdı burnu aktı gece 3 ten beri kusmaya kalkıyor çok kusmadı fakat karnım ağrıyor diyor , doktora götüreceğim uyandığında bebeğimede geçer mi acaba ?
ikiprensesannesii1 efecikgnr muz , yumurta haslayabilirsiniz, patates haslayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun bol su içirin
efecikgnr Nil_defne ya eczaneden aldınız dimi çok geçmiş olsun . Bende patatesli tost yaptım muz yedirdim
efecikgnr Nefeslihyt bizimde 7 aylık kardeşimiz var illaki aynı evin içinde geçiyor Dr bana kesinlikle yanyana getirme dedi ama malesf öyle bişey yok bide benim bebeğim açık kalp amelyati oldu delik kapama . Daha dikkat etmem lazımmış öyle dedi ama birini tutup diğerini atamam . ☹️