Babycc Kızlar ilk çocuğumun ismi alparslan yeniden gebeyim ve cinsiyeti erkek kardeşinin ismiyle uyumlu isimler önerebilir misiniz
1gunesss Babycc Karahan Metehan tunahan Alphan bence gayet güzel ve uyumlu, benim oğlumun adı Karahan Yağız 🥰
afraybars1 Babycc Metehan 🤍 Kuzenimin 2 oğlu var birinin adı Metehan diğeri Alparslan benim çok hoşuma gidiyo 🥰
Babycc 1gunesss seviyorum bu tarz isimleri ama akrabalarım çok dalga geçiyor sanki payitahttasınız hep eski isimler falan diye yaa
Babycc afraybars1 gerçekten uyumlu ama akrabalarım eski türklerin isimlerini koyuyorum diye dalga geçiyorlar payitahtmı burası falan diye
Neeen-var-kuzum alpay, alperen, aybars ,metehan,aslan, yiğit han, En uygunu; Aslan en güzeli Alperen bana göre 🥲🥰🫶🏻
aleksandralarossa Babycc ay hiç uyumlu değil ama ertuğrul cok hoş olur alparslan ve ertugrul aynı ağırlıkta asil isimler
Babycc aleksandralarossa ewet bende ilk çocuğumda ertuğrulu düşünürdüm ama ismi ağır çocuk kaldıramaz falan dediler neden anlamadım alparslan koydum diye bile baya laf ettiler kaldıramaz bu ismi ağırlık olur üstünde diye
1gunesss Babycc sizde diyin ki , ben doğurdum bu ismi koydum sizde doğurun istediğiniz ismi koyun de 😂 hem payıtahtsız bunun neresi batmış ki benm 2.de erkek olsun bu isimlerden koyacam en azından bi manası var yani popüler isim olunca ne oluyormuş ki
afraybars1 Babycc kime neymiş? Ben kızımın adını Afra koymak istedim herkes afra tafra yapma der gibi o ne sakın koyma dediler, koydum pişman değilim 😂
Babycc 1gunesss sizde diyin ki , ben doğurdum bu ismi koydum sizde doğurun istediğiniz ismi koyun de 😂 Biraz hazır cevap biri olarak pek yadırganıyorum zaten böyle söylersem tam saygısız ilan ederler beni😂