Yagmuricenkiiz Uygun fiyatlı ve sağlam bir bebek telsizi istiyorum ama bu işlerden hiç anlamam, var mı önerisi olan?
Yagmuricenkiiz Yagmuricenkiiz bebeğimi ayrı odasında yatıracağım artık ama duymam diye korkuyorum on yüzden telsiz şart
Dilekkkkkk Yagmuricenkiiz motorola mbp160 dect aşırı memnunum o kadar hassas ki bazen asansörün sesi dahi devreye giriyor duyuluyor ve çekim gücü çok iyi büyük evler de bile bi uçtan diğer uca rahatlıkla kullanılır https://www.e-bebek.com/motorola-mbp160-dect-dijital-bebek-telsizi-p-mtr-mbp160/?gclid=EAIaIQobChMI1s7TmY-r5wIVwaSaCh0b-gZXEAQYBiABEgKn_fD_BwE
Hunilianne Yagmuricenkiiz ben xiaominin kamerasını kullanıyorum HD görüntü 360 derece dönebiliyor vs. telefondan takip ediyorum. Ama ayrı odada uyumuyor tabi geceleri Yanımda
Yagmuricenkiiz Dilekkkkkk benim sesim de ona gitsin istediğimde, bir de ninni modu olsun istiyorum. Bu iyi ama fiyatı fazla özelliklerine göre
Sakura-chan Yagmuricenkiiz canım ben dolaptan 365 tl lik sıfır ürünü garantisiyle 100 tl ye aldım. Weewell marka . Çokta memnunum