g_tm59 Çok tuhafıma gitmeye başladı bu durum acıkmadigi ve canı acımadiğı sürece ağlamayo 4 aylık bebeğim tek başına oyun halısinda oynuyor 1 buçuk saat sesini çıkarmıyor beni aramayo neredeyse uykusu gelip yorulunca bağırıyor ağlıyor alıyorum kucağıma bı iki salamamla yatıyo gece uykusu ağır 8 de yatıyo sabaha kadar uyanmiyo gece bı kere uyandırıyorum sütünü içtiği gibi tekrar yatıyo onun haricinde göz teması kuruyor oynuyor gülüyor hareketli elini aşırı kullanıyo yatağa bırakınca pencereye bakıyo dalıyor dışarıyı izleme bej çağırmayana kadar sesi çıkmıyor pür dikkat dışarıyı izliyor yani özlikle ağlamaması normal mi sizce bu kadar her şeyin Yolunda olması beni tedirgin etti bı sıkıntısı yoktur dimi
gencmom_ g_tm59 normal bak anlatiyim kızım 3 buçuk 4 aylık falan bir yere gidicez yavrumun da sesi çıkmazdı ağlamazdı bile Neyse tam çıktık bişey eksik çocugu unutmuşum 🤣 O kadar sessizdi yani 1 yaştan sonra sesi çıkmaya başladı
gulsene1998 g_tm59 bütün büyüyü bozdun bundan sonra coşmazsa iyi Benim oğlumda öyleydi bende şaşırıyordum anlatıyordum herkese nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum dediğimden beri bozuldu😂
g_tm59 gencmom_ inşallah bizim de öyle olur ya ne bilim bu durum beni tedirgin etmeye başladı gece kaç defa uyanıyorum kontrol ediyorum sabaha kadar hiç bı şekilde uyanmiyo 1 aylıktan beri öyle
sumshnn g_tm59 oy benim iki numarada öyleydi 4 aydan sonra bozdu şuan 10.5 aylık gece 4-5-6 kaç kere kalktığımızı sayamıyorum bazennm🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ebru171_ Normal ya her çocuk aynı olucak diye birşey yok benimde kızım sakin geceleri uykusu uzun oluyo tabi sizinki kadar uslu değil ama yanında uzandigimda hiç ses çıkarmadan kendi kendine oynuyor yorulunca uyuyor sadece yanlız kalmayı sevmiyo ve 3.5 aylık😊takmayın bukadar tabi siz annesisiniz çocuğunuzu iyi tanırsınız bı anormallik olsa fark edersiniz
g_tm59 ebru171_ yok hep öyle bu durum benim tuhafıma gitti herkes şikayetçi bebeğinden benimkinde mi problem var acaba dedim tedirgin oldum açıkçası
Umutveannesi g_tm59 1 yaşına kadar benim oğlumda aynıydı, ağladığını hiç kimse duymamıştır 😄 evde varla yok arasıydı, doyurursan yer altını alırsan ne mutlu yani acıktım altım pis ağlamaları hiç olmadı çok sessiz ve sakindi. 1 yaşından sonra tam tersine döndü 😂
g_tm59 sumshnn ben korkudan yatamıyorum ama ya hep aklım onda oluyor uykusundan bşy olur göremem diye 😢
Rez g_tm59 bebeklerimde, burada ve çevremde hep ağlayan bebek huysuz bebek uyumayan bebek gördüğüm için bişi diyemiyorum, inş olumsuz bişi yoktur, yapısı böyledir yani 🙏💐
sumshnn g_tm59 sen rahaaat rahat yat bi zaman gelir sesinden duramaz uyuyamaz olursun bu günlerini ararsın 🤭 ses etme git yat uyu🤣