Sogukbaklava pasaklisinkukuli kullanmam bence bişeyede yaramıyolar fenomen tuzağı. Onların dedği tek bi ürün almadım bugüne kadar
perakus pasaklisinkukuli bencede fenomen şişirmesi. Benimde bayadır favorilerimdeydi okudum baya yorum istanbulda merdiven altı biyerdemi üretiliyo bişey bişey yazmışlar. Purest solutions serumlarından kullanıyorum ben
Lina099 pasaklisinkukuli kullandim hiç Bi etkisi yok. 1 şişesi de açılmamış dolap bekliyor boşuna masraf
pasaklisinkukuli Metehan-25 incikko Sogukbaklava Ozooo iptal ettim siparişi tesekkürler kızlar peki gözenek sıkılaştıran bildiğiniz bir ürün var mı
Metehan-25 pasaklisinkukuli ben kullandim hic faydasini gormedim tamamen fenomen abartmasi bosuna paranizi vermeyin derim 😇
incikko Yok canım ya ben aldım 2 tane serumunu yapısı kokusu bir tuhaf hiçbir işede yaramıyor kore bakımının adını kullanarak pazarlama yapıyorlar sadece boşa para verme derim
perakus pasaklisinkukuli yeni kullanıyorum daha lekeler için olanı aldım en azından daha güvenilir marka.