eleftwins ceylin3871 ikizlerime ilk günden beri kullanıyorum en az gaz yapan mama ve çocuğu diğer mamalar gibi şişirip aşırı bir kilo aldırmıyor. Çocuk normal gitmesi gerektiği gibi kilo alımı sağlıyor hem çok daha sağlıklı hem de anne sütüne en yakın mama çünkü tatlı şekerli değil diğer mamalar gibi şuan 9 aylığız hiç değiştirmedik severek içiyorlar
asellinaninannesiii ceylin3871 doğdugundan 1 ay sonra başladık suan 8 aylik olacak 7 ay 25 günlük kullanıyoruz. Çok seviyor
busrakarabacakk Evet 6 aylık ikiz oğullarım var en başından belli bu mamayı kullanıyoruz gelişimlerini olumlu etkilediğini düşünüyorum ve yenidoğan döneminde gaz sindirim problemi hiç yaşamadım çok memnunum biraz külfetli ama değer 😇🥰
ceylin3871 Çok teşekkür ederim bendeki hipp organik yazan kutunun içindeki poşetli olandan.. bide hipp organic combiotic var kapaklı kutuda olandan hangisi daha iyidir aceba
ilay-mom Combiotic gazlı bebekler içinmiş ama benim bebeğimde gaz yok dr onu önerdi öyle aldım organik kullanmıştım biraz, 1.nci aydan sonra gaz oluyormuş cok o yüzden herhalde