yaseminmuhmmed Mrb kızlar bugün bebeğimin bezini değiştirirken kakasindan et parçası olduğunu gördüm sizce bu normal mi kalmadan et parçası çıkar mı bu neyin belirtisi olabilir hiç yasayan oldu mu bilgi verseniz sevinirim
SweetMom__ yaseminmuhmmed fotoğrafını çektiyseniz acile götürün. Çekmediyseniz yine götürün geçmiş olsun .
Efnans_Mom yaseminmuhmmed acile götürün bence ilk defa duydum çünkü ama kakada kan görmek alerjiden diye biliyorum. Çok geçmiş olsun
Xname yaseminmuhmmed acilen çocuk gastroenteroloji doktorunuza götürün normal değil Et parçası bapırsakta bir problem olduğunun ciddi bir göstergesi
yaseminmuhmmed Xname bende öyle düşünüyorum bağırsağında bir problem var randevu aldım bklmne dicek doktor
Xname yaseminmuhmmed kesinlikle götürün resmini de çekin Bağırsak ve mideye çocuk gastroenteroloji doktoru bakıyor
yaseminmuhmmed Xname götürdüm acile dediğiniz gibi çocuk gastroenteroloji ye yönlendirdi haftaya gidicem bklm
yaseminmuhmmed mavi176_ sağolun mukus olabilir kabız olduğu için içinde toplanmış blki korkulacak birşey yok dedi mide bağırsaklara bakmak için gastroenteroloji polikliniğine yönlendirdi detaylı bakilcak herhalde bklm ne dicek doktor