sezenliva_21 Hanımlar bebeğimize veren oldu mu hiç iyi etki ediyormu gerçekten 1 aylık bebeğe verebilirmiyim
af00 sezenliva_21 etki etmiyor verme kolik yaparsın onun yerine gaz damlası al benim bebek anca gaz damlasıyla rahatladı
kurabiyevarsimitvar sezenliva_21 eğer emziriyor iseniz anason, kimyon, rezene alıp bir poşette karıştırın her gün sabah/akşam kupa bardakta demleyip için (3 çay kaşığı) damlalardan falan filan hiçbir fayda görmemiştim ben bundan gördüm.
BenDiyeBiri_ sezenliva_21 kesinlikle önermiyorum oğlum da aşırı derece uyku yaptı düşün küçücük bebek uykudan uyanmiyordu yapma
Umaydede12 sezenliva_21 ben verdim ve içtim 40 cıkana kadar düzenli şekilde kendi kendine çıkarıyor gazını bazen yapıyorum gaz masajı cok sıkıntı yaşamadım bioaga kullandım gaz damlası bide cok rahatsız olduğunda
af00 sezenliva_21 damla kullanıyor musun ikinci ayda biraz hafifliyor üçte geçiyor diyorlar bende üçü bekliyorum inan çok zor zamanlar geçirdim
kurabiyevarsimitvar sezenliva_21 rica ederiim🫶🏻 bu arada siz içeceksiniz bebişe değil tekrar diyimde yanlış olmasın
BenDiyeBiri_ sezenliva_21 asla daha çok arttı doktora götürdük doktorum bana sen bu aklı nerden aliyosun eski kafalilarin arkasindan gitme demisti gaz sancısı için doktoruna başvur canım o sana gwrkeli ilacı verir
BenDiyeBiri_ sezenliva_21 doğrudur canım benim oğlan düşün 3 yaşına girecek hala gaz sancısı çektiği oluyor huysuzlugu bitmiyor
BenDiyeBiri_ sezenliva_21 her bebek her çocuk bir dehil bunuda unutma bazı bebeklerin gaz sancısı bitiyor belli bir süre bazilarinki devam eder bak benim oğlum çok gazliydi şuan kızım öyle değil 18 günlük şuan oğlum kadar aşırı aşırı gaz sorunu yok çok şükür