nazli22_ Kızlar merhaba ankara çubuk nasıl kiraları nasıl güzel ailenin oturabileceği mahalleleri hangileri bilgi verebilir misiniz?
defmommy nazli22_ neden çubuk canım 🌸 iş nedeniyle mi ? Teyzem oturuyor kiralar pursaklar ile aynı demişti pursaklarda 15 20 falan ama ne kadar doğru bilmiyorum
nazli22_ defmommy Eşim Havalimanı personeli o yüzden bide kiralar biraz daha uygun sahibinden baktım ama mahalle olarak nerelere güzel bilemedim
buseslem nazli22_ mahalle olarak yavuzselim cumhuriyet ve yıldırım Beyazıt mahallesinin bi kısmı sakin güzel kiralar en aşağı 13 -15 evine göre 20 ve üzerini buluyor canım
buseslem nazli22_ evet canım bende yıldırımda oturuyorum çarşıya yakın buralar iyi ama arka taraflar pek iyi değil
nazli22_ buseslem Tamm Can’ım çok sağol sen yıldırım’ın hangi mahallesndesn bn sahibinden bir ev buldum orda çok beğendim aynı sokaksa bilirsin belki. Hem bnde gelmeden arkadaş edinmiş olurum
nazli22_ buseslem Canım senin için de sıkıntı olmazsa instagram hesabın varsa versen seni eklesem bana yardımcı olabilir misin mahalle iyi kötü konusunda sadece