bisenakillisinzaten Sogukbaklava ayaklarda lenf ödem anne karnında 1 ay gelişim geriliği ve kalbinde aort daralması doğumda ortalamadan 4 santim kısa boy ve ense kalınlığı
Sogukbaklava bisenakillisinzaten Benim kızım 44 cm doğdu 36. Haftada . Tabi bu tek başına belirti olmaz ama
bisenakillisinzaten Sogukbaklava evet 40+0 da 46 cm dogdu sizin erken doğmuş ama 39 40 haftada da olsaydı 50 santim falan doğardı. en büyük belirtisi zaten anne karnındaki gelişim geriliği ve ense kalınlığı demişlerdi doktorlar
aysen35 Sogukbaklava merhabalar benim kızımda aynı şekilde doğdu.Şu an ne kadarlık ve boyu ne kadar acaba? Hep kısa mı kalacak diye endişelendim
Sogukbaklava bisenakillisinzaten inşallah hersey çok iyi olur siz ve evladınız için 💖 Yardımcı olacak bilgisi olan biri çıkar umarım
Sogukbaklava aysen35 Şimdi boyu normal. . Yaşıtlarına göre normal. Erkenni doğdugu için sanırım o kadar kısa doğdu
bisenakillisinzaten aysen35 sizin 37. Haftada 44 cm doğmuş 39 40 larda dogsaydi. 47 48 cm dogardi. Buda normal bı deger