tazemom1 16 aylık oğlum var telefondan hiiiç bir şey izletmedim açmadım eline telefon vermem. Amaaa telefonu görünce hemen istiyor ekranda birşey çıkınca basmaya çalışıyor telefon çalınca o alıyor vs bu geçici midir sizce ?
Mrvsmt2502 tazemom1 telefonun o şekilde oynandığını görüyorlar bir şekilde maalesef. Kızımda öyle başladı şuan telefon görse direkt kamerayı açıp efekt yapıyor kendine 😃 hala vermiyorum tabiki ama merakını bi şekilde gideriyor 2.5 yaşında
SweetMom__ tazemom1 Tutumunuzu gösterirseniz alamaz eline canım. Böyle almaya mı çalıştı yönünü değiştir😊
ezgdmrcasln tazemom1 benim oğlumda 15 aylık olacak tv izletmedik telefon vermedik ama elimizde görünce alıp kaçıyor😂 benim ailem şehir dışında onlarla görüntülü konuşuyoruz o yüzden biraz da. Mümkün olduğunca vermemeye çalışın dikkatini başka şeylerle dağıtın 2 yaşa kadar böyle olmalı.
Mrvsmt2502 tazemom1 telefon konusunda kurallarım katıydı gece uyumasak bile gündüz telefonu veriyim dinleniyim kafasında değilim hep oyun oynadık kitap okuduk eşimde destekledi şükür hala telefon vermiyoruz 🌸
tazemom1 SweetMom__ bazen odaya bile sokmuyorum ama babası mecburen elinde telefonla genelde işinden dolayı. Telefonu istiyor kapalı olunca atıp geliyor 😂
tazemom1 Mrvsmt2502 çok güzel biz de vermiyoruz katıyız ama eline alma çok fazla olmaya başladı bu da yorucu oluyor umarım geçici bir şeydir
blairwaldorf Nasıl yaptınız benim bebeğim şuan küçük bende ekransız büyütmek istiyorum ama kimle konuşsam öyle diyosun ama olmuyo mecbur işini gücünü yapabilmek için telefon veriyosun diyolar
tazemom1 blairwaldorf hayır vermeyin yorucu oluyor ama bi şekilde oluyor bir kere video izletirseniz devamı gelir
tazemom1 blairwaldorf açmıyoruz ben zaten normalde de izlemiyorum dizi takip etmiyorum Baba da sadece futbol izler onun dışında tv yok açılmaz gittiğimiz evlerde de YouTub video gibi şeyler açıksa kumandayı alıp kapatıyorum 😀
melegim71 tazemom1 bence o surec hic gecmiyor ama azaliyor bende verm9yorum ozelliklle telefon biara her gordugu kisiden. İsterdi suan almiyor bazen benim benim diyip eline alir cok fazlada istemez