ruvala Kızlar bebeğim 7,5 aylık suya aşık bi bebek elinden almasam sulukta su kalmaz ama alınca da ağlıyo içmek istiyo bende suyla çok fazla midesini doldurmak istemiyorum sizler ne kadar su veriyorsunuz
baysal ruvala su içmeyi sevmesi güzel bence abartmamak şartıyla tabi benimki 9 ay 12 günlük asla su içmek istemiyor ve içmiyorda
ruvala ysmnabd aslında ben phlips aventin o pembe suluğundan almıştım ama çok tavsiye etmem delik kısmı çok büyük genzine kaçırabilir henüz küçük bebişiniz şimdi pipetli almayı düşünüyorum
baysal ruvala bendede mavisi var ama hiç memnun kalmadık çok geliyor ve eliyle sıkıp bütün suyu boşaltaniliyor munckinin pipetli suluğunu çok tavsiye ediyorlar bende onu denicem
ruvala kbraalparslann ek gıdadan itibaren verebilirsiniz sıcak havalarda olsaydınız belki erken başlayabilirdiniz
Okaymam Ben yemeklerden sonra veriyorum 😊 belirli bi ölçüm yok aventin dediğiniz gibi biberon akıtıyor ama onu seviyor döke saça içiyor. Munchkin pipetli aldım alıstırmaya çalışıyorum 🙃
Okaymam ruvala görmüşsünüzdür pipeti bardağa sokup parmağınızla ucunu tutunca içinde biraz su kalıyor sonra diğer ucunu da bebeğinize veriyorsunuz ordan çekmeyi öğreniyor velhasıl benimki oyun haline getirdi çekebildiği halde suluktan çekmek istemiyor pipetle oynuyoruz 🔪😂